Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négyórás vetélkedőn csaptak össze a gyulai munkahelyek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. december 07. 18:00
Négyórás vetélkedőn csaptak össze a gyulai munkahelyek
Idén a Gyulahús Kft. csapata nyerte a megmérettetést

Fotó: Gyulai Ifjúsági Központ

Négyórás munkahelyi vetélkedőre várta a gyulai intézmények, vállalkozások csapatait december 3-án a Vigadóba a Gyulai Egészségfejlesztési Iroda, a Gyulai Ifjúsági Központ és az Egészséges Városért Közalapítvány. 

Tavaly a járványhelyzet miatt csak online formában tudták megtartani a vetélkedőt, idén azonban a szokott formában rendezték azt meg. Mint megtudtuk, az esemény egyik kiemelt célja, hogy a gyulai munkahelyeken dolgozók jobban megismerjék egymást.

Szabó Kitti egészségfejlesztési ügyintéző lapunknak elmondta: a vetélkedőn nem csak lexikális tudásra volt szükségük a résztvevőknek. Olyan szokatlan, humoros feladatok elé állították a nyolcfős csapatokat, amelyek megoldásához a problémamegoldó-képességükre, a kreativitásuk és más, a mindennapi életben is fontos készségekre is szükségük volt. 

Fotó: Gyulai Ifjúsági Központ

Az esemény egyik szervezőjétől azt is megtudtuk, hogy voltak olyan feladatok, amelyeket a vetélkedő napja előtt kellett megoldaniuk a csapattagoknak, például mézeskalácsházat kellett készíteniük, vért kellett adniuk, és kupakot kellett gyűjteniük. 

A vetélkedőn a Gyulahús Kft. csapata végzett az élen. Második a művelődési központ kollektívája lett, a harmadik helyet pedig a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének dolgozói szerezték meg.

Fotó: Gyulai Hírlap – Gyulai Ifjúsági Központ

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)