Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyuláról tudósított a köztévé Jónak lenni jó! műsora

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. december 16. 16:30
Gyuláról tudósított a köztévé Jónak lenni jó! műsora
A kampány keretében idén a cukorbeteg gyerekeknek gyűjtöttek
Gyuláról is bejelentkezett a köztévé Jónak lenni jó! című jótékonysági műsora december 16-án. Az egész napos vasárnapi eseménnyel kapcsolatban Lévai Ildikó, a Diabolo Alapítvány kuratóriumi tagja lapunknak elmondta: a kampány keretében idén a cukorbeteg gyerekeket támogatják, akiket táborozni szeretnének elvinni a szervezők. 

Gyuláról tudósított a köztévé Jónak lenni jó! műsora

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Három helyszínen forgatott a stáb: az Almásy-kastélyban, a gyulai várban és az AquaPalotában. Mint kiderült, a megye egész területéről érkeztek gyerekek, akik a kastélyban karácsonyfadíszeket készítettek, a várban mézeskalácsot sütöttek, és még a búvár-Mikulás is meglepte őket a program végén. 
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Hat kapcsolást terveznek a Duna TV csatornáján. Ezek mindegyike egy-egy színes programot mutat majd be, melyek valamiképpen kapcsolódnak a diabétesz témájához. Bemutatunk egy eszméletvesztéssel járó hipoglikémiás rohamot, de a napos oldal sem marad ki. Gasztrovetélkedőt tartunk a kastélyban, emellett gesztenyesütés és diabetikus tea várja a családokat.
 
– A várban mézeskalácsot süt a csapat egy fiatal cukorbeteg cukrász vezetésével, majd kidíszítjük, lúdtollal megírjuk az alapítvány képeslapjait – emelte ki a program helyi koordinátora. 
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A folytatásban solymászat, a Gyulai Várfürdőben csúszdázás, úszóverseny, aquafitnesz,  búvár-Mikulás és búvárkrampusz várta a a megye több településéről érkezett, mintegy százötven vendéget.
 
A 13630-as telefonszám felhívásával minden telefonáló 250 forinttal támogatja a cukorbeteg fiatalok táboroztatását szolgáló kezdeményezést.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)