Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mondd, te kit választanál?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. december 09. 17:20
Mondd, te kit választanál?
Új vezetőedzőt keres a Várfürdő-Gyulai Termál FC elnöksége
Elnökségi ülést tartott a Várfürdő-Gyulai Termál FC vezetése december 8-án. A városházán tartott tanácskozáson Galbács Mihály, a klub elnökének értékelte az őszi szezont, és arról is szó volt, hogy ki legyen az NB III.-ban szereplő felnőttcsapat új vezetőedzője.
____Eredeti-termal_online.jpg

Mindenről tájékozódhatnak a Várfürdő-Gyulai Termál FC honlapján

Fotó: Gyulai Hírlap

Az elnöki értékelésben Galbács Mihály kifejtette, hogy az Őze Tiborral végzett munka több ok miatt sem nem volt megfelelő. Több hibás lépést is megtett a menesztett vezetőedző, illetve sem a játékosokkal, sem az edzői gárdával nem tudott hatékony munkakapcsolatot kialakítani. Amikor Őze Tibort az MLSZ újra eltiltotta, már hét mérkőzésen nem ülhetett a kispadon, így nem tudott hatékonyan belenyúlni a játék szerkezetébe és a mérkőzések irányításába. Ezért a szakember benyújtotta lemondását, amit az elnökség jóvá hagyott. Utódja, Szentléleki Béla irányítása alatt a csapat már sokkal felszabadultabban játszott, és ez a bajnoki mérkőzéseken nyújtott játékon is meglátszott.

Az elnök kitért arra is, hogy a csapat által nyújtott teljesítmény nem tükrözi a csapat játékerejét, ám azt beismerte, hogy szükség van új játékosok leigazolására. A csapat összeállítását és a felkészülés menetét az újonnan kinevezett szakvezető fogja kialakítani. Az azonban bizonyos, hogy a vezetőség ragaszkodni fog egy kéthetes alapozó edzésmunka megtartásához, ahol az együttes minden tagja folyamatosan jelen lesz.

A tanácskozás egyik legfontosabb témája természetesen az új vezetőedző megtalálása volt, hiszen, mint azt Galbács Mihály, az egyesület elnöke elmondta, Szentléleki Béla, a csapat eddigi megbízott vezetőedzője nem vállalja a további szakvezetői feladatok ellátását. Jelenleg több név is felmerült a szakember pótlására, de a döntést az elnökség tagjai később fogják meghozni. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)