Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Kúria szerint az Együtt választókerületi elnöke nem lépett túl jogi határokat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2016. január 26. 12:22
A Kúria szerint az Együtt választókerületi elnöke nem lépett túl jogi határokat
Bod Tamás: végeredményben nem kellett volna elmondanom, amit elmondtam
Hiába próbálja meg Bod Tamást lejáratni a gyulai Fidesz, nem fog sikerülni – lényegében és tömören ez volt az üzenete az Együtt gyulai választókerületi elnöke mai sajtótájékoztatóján.
____Eredeti-bod_tamas.jpg

Bod tamás a gyulai kossuth téren

Fotó: Gyulai Hírlap – M-P. J.

A Kossuth téren Bod Tamás felemlegette azokat a pereket és egyéb hatósági eljárásokat, amiket a Fidesz indított ellene. Egyebek mellett utalt a „Miből él Bod Tamás?” néven elhíresült fideszes politikai akcióra. Bod hangsúlyozta: továbbra is áll a Fidesz által beígért bizottsági vagyonosodási vizsgálat elé, hiszen nincs takargatni valója.

– A „trafikmutyival” kapcsolatos kijelentéseimmel személyiségi jogokat nem sértettem, így Piskolty Tibor gyulai vállalkozóét sem – mondta el a választókerületi elnök. Kijelentését a Kúria ítéletére alapozta, amely megváltoztatta a Gyulai Törvényszék és a Szegedi Ítélőtábla jogerős ítéletét. Magyarország legfőbb bírósági szervének az volt a véleménye, hogy Bod Tamás nem lépte túl azokat a jogi határokat, amelyek közügyek vitatása során megengedett. Véleménynyilvánításról, értékelésről, bírálatról volt szó egy adott és fontos közéleti kérdésben – tette hozzá Bod.

Végeredményben nem kellett volna elmondanom, amit elmondtam – érvelt végezetül a politikus, utalva arra, hogy a bíróság korábban arra kötelezte – aminek eleget is tett –, nyilvánosan kövesse meg a gyulai vállalkozót.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)