Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Piskolty Tibor gyulai vállalkozó feljelenti Bod Tamást, az Együtt 2014 Párt alapító tagját

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2013. május 15. 12:49
Piskolty Tibor gyulai vállalkozó feljelenti Bod Tamást, az Együtt 2014 Párt alapító tagját
Piskolty Tibor: Az önkormányzatoknál elnyert munkákat jogszerűen, a közbeszerzési törvény szabályait betartva nyertük el
Bod Tamás a Kossuth téren megtartott sajtótájékoztatóján május 6-án. Fotó: Gyulai Hírlap - H. É.

Piskolty Tibor szerkesztőségünkhöz eljutatott nyilatkozatában visszautasítja azokat a vádakat, amelyeket „Nem a lóláb lóg ki, hanem ez maga a lóláb – avagy trafikmutyi Békés megyében is” címmel május 6-án megtartott sajtótájékoztatóján Bod Tamás, az Együtt 2014 Párt alapító tagja megfogalmazott. A gyulai vállalkozó Bod Tamással szemben bírósági eljárást kezdeményez a személyét és cégét ért rágalmak miatt.

Piskolty Tibor a leghatározottabban visszautasítja az E2014 gyulai politikusa, Bod Tamás által megfogalmazott kijelentéseket és feltételezéseket. Közleményében azt írja, Bod Tamás személyét és cégét rossz színben tűntette fel hamis tények alapján, azt sugallva, hogy bizonyos önkormányzatoknál azért nyert el munkát, mert azok Fideszes kötődésűek.

Piskolty Tibor teljes közleménye az alábbiakban olvasható el.                

* * *

Nyilatkozat

Bod Tamás május 6-án tartott sajtótájékoztatóján személyemet és cégemet rossz színben tűntette fel hamis tények alapján, azt sugallva, hogy bizonyos önkormányzatoknál azért nyert cégem munkát, mert azok Fideszes kötődésűek. Ezt a leghatározottabban visszautasítom a magam és 47 fő munkavállalóm nevében, akik cégem alkalmazottjai!

Az 1998-ban alapított vállalkozásom a 10 legnagyobb gyulai adófizetők egyike. Az önkormányzatoknál elnyert munkákat jogszerűen, a közbeszerzési törvény szabályait betartva nyertük el. Cégünk filozófiájának része, hogy az elnyert megbízásokat a legmagasabb szakmai és műszaki színvonalon valósítsuk meg és hogy más, velünk együtt dolgozó beszállítónak, alvállalkozónak ne tartozzunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy gyulai cégként Gyulán is dolgozhatunk! Úgy gondoljuk, ez városunk közvéleménye számára is támogatandó és a jövőre nézve bízunk abban, hogy minél több gyulai vállalkozás érvényesülhet saját városában.

A tények azt bizonyítják, hogy az önkormányzatok politikai hovatartozásától függetlenül több helyhatósággal volt és van vállalkozási szerződésünk. A közszférán kívül is jelentős bevételt realizál a cégem.

A fent említettek miatt Bod Tamással szemben bírósági eljárást kezdeményezek a cégemet és személyemet ért jogsértések orvoslása érdekében.

Piskolty Tibor

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)