Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új lemez új felállásban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2016. január 25. 09:00
Új lemez új felállásban
Megjelent a gyulai/békéscsabai Dirty Slippers harmadik nagylemeze, a Múzsa
Az elmúlt év végén megjelent a gyulai/békéscsabai Dirty Slippers harmadik nagylemeze, a Múzsa. A tíz dalt tartalmazó albumot a múlt hónapban mutatták be a békéscsabai Café One-ban, ahol nemcsak az új számokat hallgathatták meg a rajongók, de a Kiss László gyulai író által moderált pódiumbeszélgetésből megismerhették a zenekar múltját, jelenét és jövőbeli terveiket is.
____Eredeti-ds02.jpg

A Dirty Slippers lemezbemutató koncertjén

Fotó: Gyulai Hírlap

A Gyulai Hírlapnak Lobó-Szalóky Lázár, az együttes énekes-gitárosa elmondta, az új lemez minden várakozásukat fölülírta: azon túl, hogy az akusztikus lemezbemutató koncert telt ház előtt zajlott, a Múzsa azonnal a Mahasz albumeladási lista 15. helyén nyitott, és azóta már kétszer is feljutott az albumeladási toplistára. A frontember úgy véli, harmadik lemezük tökéletesen megmutatja, kik ők, és mit gondolnak a világról.

Az új korong szerzeményeit az énekes-gitáros és Bodrogközy Rita énekesnő közösen írták, a dalokban Felföldi Zsolt billentyűzik, és a Már nem című dalban Dávid István, a Dávid zenekar prímása vendégszerepel. A lemez producere Vígh Arnold és George Shilling, aki a világhírű angol rockzenekar, az Oasis lemezeinek elkészítésében is részt vett.

Az új lemez új felállást is hozott a banda életében.

– A tagcseréknek emberi okai voltak, hiába volt zeneileg összeszokott a csapat, belső viszályok miatt meg kellett válnunk a ritmusszekciótól. A helyükre két tehetséges békéscsabai zenész érkezett. A dobos és a basszusgitáros neve még titok, de hamarosan, március 12-én este kilenckor debütálnak az új tagok a gyulai Sódarmustrán – tájékoztatta lapunkat Lobó-Szalóky Lázár.

A banda ambíciói továbbra sem hagytak alább, az idei tervek között szerepel új videoklip, lemezbemutató turné, sőt, egy újabb lemez elkészítése is.

A Múzsa című albumot megvásárolhatják a Dirty Slippers koncertjein, valamint megrendelhető a youandmediamusic@gmail.com és az iroda@hungarosound.com címen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)