Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lobó-Szalóky Lázárt jelölték a Méltán Híres Példakép díjára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • KULTÚRA • 2016. október 27. 09:00
Lobó-Szalóky Lázárt jelölték a Méltán Híres Példakép díjára
A gyulai énekes-gitáros az elmúlt években több karitatív akciót szervezett
Lobó-Szalóky Lázárt jelölték a The Famous Grouse Méltán Híres Példakép díjára. A neves skót whisky kampánya olyan példaképeket keres, akik rendszeresen, önfeláldozóan segítik környezetüket. A gyulai énekes-gitáros az elmúlt években több karitatív akciót szervezett, és számos jótékonysági koncerten játszott zenekarával, a Dirty Slippersszel.
____Eredeti-Lobo__769__Szalo__769_ky_La__769_r_1.jpg

Lobó-Szalóky Lázár

Fotó: Gyulai Hírlap

Lobó-Szalóky Lázár 2010-ben jótékonysági koncertet rendezett a kolontári vörösiszapkatasztrófa-károsultak megsegítésére, míg a rá következő télen szervezett óriáspizza-akción egy gyermekotthon lakóit segítette együttesével. 2012-ben, a Közel már a cél elnevezésű jótékonysági koncerten ruhaadományt gyűjtöttek a gyulai gyermekkórháznak, az évek óta zajló Suliturnén pedig a méhnyakrák, a drog és az alkohol veszélyeire hívják fel a fiatalok figyelmét a magyarországi és a határon túli oktatási intézményekben.

– Nagyon megtisztelő, hogy jelöltek a példaképek közé. Kérem, segítsenek, hogy nyerjek, s még több jót tudjunk cselekedni a zenekarral. Ha elnyerem a díjat, egy igazán nagyszabású jótékonysági rendezvényt szervezünk a rászorulók részére – nyilatkozta lapunknak Lobó-Szalóky Lázár.

A The Famous Grouse díjazottját félmillió forinttal támogatja jótékony tevékenységében. A gyulai zenészre a kampány Facebook-oldalán szavazhat.

A húsz legtöbb szavazatot gyűjtő jelölt közül zsűri választja ki azt a tízfős élmezőnyt, amely egy következő körben újra megmérettetik a december 5-i eredményhirdetésig.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)