Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 90. születésnapján köszöntötte Papp Mihálynét a gyulai városvezetés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2016. január 25. 10:00
90. születésnapján köszöntötte Papp Mihálynét a gyulai városvezetés
Terike néni szerint a hosszú élet titka a gyerekek közelségében rejlik
A gyerekek fiatalon tartják az embert – foglalta össze a hosszú élet titkát Papp Mihályné, aki január 24-én népes családja körében ünnepelte kilencvenedik születésnapját. Terike nénit a város nevében Alt Norbert alpolgármester köszöntötte fel virágcsokorral, tortával és a miniszterelnök által aláírt emléklappal.
____Eredeti-papp_mne_kosz_10.jpg

Terike néni családja körében ünnepelte születésnapját

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

– Nagyon szeretem a gyerekeket, boldog vagyok, ha itt vannak körülöttem az unokáim és a dédunokáim – fogalmazott lapunknak az ünnepelt, akit tavaly az Év Nagymamájának választottak. Terike néni négy unokával és öt dédunokával büszkélkedhet.

Az ünepeltet a város nevében Alt Norbert alpolgármester köszöntötte 

A szépkorú hölgy életútját felidézve elmondta: édesanyját tízévesen vesztette el, anyai nagynénje és annak férje nevelte fel. Mint megtudtuk, azóta is abban a házban él, ahol felnőtt.  

Terike néni csaknem tíz évig, 1972-ig dolgozott a Gyulai Szabó Ktsz-ben. Férjével – aki 33 évvel ezelőtt hunyt el – két gyermeket neveltek fel. Az ünnepelt azt mesélte, fiatalkorában gyakran volt beteg, most azonban jó egészségi állapotnak örvend.

Délelőttjeit a közeli idősklubban tölti, délutánonként pedig tévét néz. Mivel nem lát jól, főleg a magazinműsorok kötik le a figyelmét, nagy kedvence a Gasztroangyal. Bár a rossz szeme miatt olvasni már nem szokott, nagy kedvvel beszélt kedvenc szerzőiről, és a régi versmondó versenyekről. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)