Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tovább folytatná az éllovasok üldözését a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 29. 13:00
Tovább folytatná az éllovasok üldözését a gyulai focicsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Medgyesbodzás SE együttesét fogadja október 1-jén

a csapategység lehet a kulcsa a gyulai focisikernek

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Medgyesbodzás SE együttesét fogadja október 1-jén. A Sajben Gábor által irányított gárda győzelemmel szeretné megörvendeztetni szurkolóit.

A gyulai együttes az előző fordulóban lendületből gázolta el gyomaendrődi riválisát, amellyel sorozatban harmadik sikerét aratta. A fürdővárosi gárda sikerét követően fellépett a tabella harmadik helyére. Sajben Gábor együttese a soros fordulóban a nyolcadik helyen rangsorolt Medgyesbodzási SE alakulátát várja az Id. Christián László Városi Sporttelepre.

Sajben Gábor előzetesen elmondta, jól ismeri a soros ellenfelet, amely gárda nem vallott szégyent az osztályváltással, így követendő példa lehet más csapatok számára is.

– Stabil védekezés jellemzi a medgyesi gárdát, amelyet nagyon nehezen sikerült az eddigi csapatoknak feltörni. Egyre jobb passzban van a csapatom. Sokat javult a védekezésünk és a támadóink is egyre eredményesebbek, még ha Gyomán elég sok helyzetet elpuskáztunk. Néhány fiatal játékos kezdi felvenni a felnőtt bajnokság ritmusát. Mindenképpen győzni szeretnénk és folytatni a bajnokságban levő jó szériánkat. Jó lenne, ha közelebb kerülhetnénk az éllovasokhoz, de a dobogóról már semmiképp sem szeretnénk leszorulni. Ha hétvégéig mindenki egészséges lesz, akkor a kezdőcsapat kijelölésében kellemes gondjaim lesznek – mondta Sajben Gábor.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 15 órakor kezdi meg a nyolcadik forduló mérkőzését az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)