Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az éllovast fogadja a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. április 21. 09:02
Az éllovast fogadja a gyulai focicsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az OMTK ULE 1913 együttesét látja vendégül április 22-én 

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata az OMTK ULE együttesét fogadja április 22-én. A fürdővárosi gárda a tabella éllovasával néz szembe az Id. Christián László Városi Sporttelepen. 

A gyulai együttes az előző fordulóban 3-3-as döntetlent játszott békéscsabai riválisával, míg soros ellenfele a medgyesbodzási gárdától nyerte el a győzelemért járó pontokat. A két rivális a pontvadászat során kétszer is szembenézett egymással, mindkét mérkőzést az orosházi gárda nyerte.

Sajben Gábor a mérkőzés előtt elmondta, a gyulai csapat nem készül külön a mérkőzésre, hiszen a két gárda kiválóan ismeri egymást. Az orosházi együttes a találkozó abszolút esélyese a hétvégi mérkőzésen, de a hazai alakulat nem szeretne feltartott kézzel játszani. 

– Mivel nekünk a kötelezőnek mondható győzelmek is gondot okoz mostanság, igyekszünk csak saját magunkkal foglalkozni. Sajnos nem tudjuk hétről hétre ugyanazt a jó teljesítményt hozni, mint a Végegyháza ellen. Meglátjuk, hogy a játékosaim melyik arcukat mutatják szombaton, és ez mire lesz elég. Sárga lapok miatt a rutinos és idén megbizthatóan teljesítő  Nyékire nem számíthatok, ahogy Bondárra sem, aki továbbra is sérüléssel bajlódik. Őket újabb fiatalokkal pótoljuk. Bízom benne, hogy bátran fognak játszani, akkor már elégedett leszek velük – mondta el előzetesen. 

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata 17 órakor kezdi meg találkozóját éllovas riválisával.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)