Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bebiztosította negyedik helyét a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. május 16. 15:00
Bebiztosította negyedik helyét a gyulai focicsapat
Gyomaendrődi FC–Clean-Way Gyulai Termál FC 1-2 (1-0)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Gyomaendrődi FC együtteséhez utazott május 13-án.

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab, Nagy S., Nyéki, Farkas, Kukla, Nagy G. (Boros), Kovács, Kiss, Varga (Nagy E.), Vágási, Zsilák (Prohászka). Csere: Csonka. Vezetőedző: Sajben Gábor.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban 2-0-ás arányban legyőzte szeghalmi riválisát, így megerősítette negyedik helyét a tabellán. A gyulai keret a folytatásban a Gyomaendrődi FC ellen lépett pályára, amely ellenfelét már kétszer is legyőzte a kiírás során.

Sajben Gábor edző a mérkőzésről elmondta, csapata ismét tartalékos összeállításban volt kénytelen pályára lépni, sérülések, valamint munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt.

– Az első félidőben volt néhány lehetőségünk a vezetés megszerzésére, de rendre rossz megoldásokat választottunk a kapu előtt. Egy kapu előtti kavarodásból sajnos hátrányba kerültünk. Ez a kialakult helyzet és a félidei fejmosás pozitívan hatott a csapatra és egy teljesen más gárda rohamozta az ellenfél kapuját a második félidőben. Csak idő kérdése volt, mikor sikerül betalálnunk – ismertette Sajben Gábor.

A gyulai gárda a folytatásban agresszívan, kiváló hozzáállással, támadó szellemben játszott, rengeteg labdát szerzett az ellenfél térfelén, a vendégfölénynek köszönhetően pedig csak idő kérdése volt a fürdővárosi találat.

– A gólokhoz Kovács Zsolt egyéni alakításai kellettek, előbb egy jobb összekötőből bal lábbal tekert szépségdíjas módon a hosszú felső sarokba, majd szabadrúgásból, nehezen védhető lövésből szerzett gólt. Több helyzetünk is akadt. Az ellenfél egyetlen kontratámadását leszámítva ekkor már győzelmünk nem igazán forgott veszélyben és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést – sorolta a keret edzője.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata megszerezte kilencedik győzelmét, így már biztosan a tabella negyedik helyén fejezi be a bajnoki pontvadászatot. A Megye I.-es gárda az utolsó fordulóban hazai pályán fogadja a Medgyesbodzás SE együttesét.

– Nagyon örülök, hogy a srácok ilyen tempóra tudtak váltani a félidőben és a sikerünket az sem árnyékolja be, hogy az első félidő nem sikerült jól. Ennél nyerhetőbb meccseket szúrtunk már el idén, úgyhogy dicséret illeti a csapatot a három pont megszerzésért.

Kiemelte: Kovács Zsolt, a tinédzser Kiss Tamás, valamint Nagy Sándor is remekül teljesítettek a meccsne.

– Ők voltak a húzóemberek, de csapatként is jól működtünk. Szeretnénk győzelemmel zárni az utolsó mérkőzésünket – értékelt Sajben Gábor.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)