Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kedves Olvasó, kicsit megújultunk neked

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Mocsár-Pörjés JózsefPUBLICISZTIKA • 2022. január 12. 10:30
Kedves Olvasó, kicsit megújultunk neked
Kérlek, szeresd és vásárold a küllemében megújult Gyulai Hírlapot, az ára nem változott, s ma délután már kapható! 

mocsár-pörjés józsef

Fotó: Gyulai Hírlap

Új esztendő, új tervek és újabb célok. A Gyulai Hírlap jelenlegi méretében és formájában 2016 januárjában jelent meg. Akkor búcsúztunk el a nagyméretű, napilapos újságformátumtól, s választottuk inkább ezt a ma használatos, hetilaphoz jobban illő papírméretet. Emlékszem, hogy néhány olvasónk sajnálta a méretváltást, megszokta, és valamiért jobban szerette azt a hagyományos újságpapírméretet. Nem volt ez másként 2006-ban sem, amikor színes lett a Gyulai Hírlap. Igen, volt, akinek jobban tetszett a fekete-fehér újság, de tudtuk, láttuk, hogy az idő eljárt felette, változtatnunk kellett a lapon.

Az elmúlt hat és 16 esztendőre visszatekintve úgy vélem, hogy jó szakmai döntéseket hoztunk. Nemcsak méretében, hanem hat évvel ezelőtt tartalmában is átszabtuk az újságot, illetve az oldalszámát is megnöveltük. Megpróbáltunk a napi hírek után rohanó Gyulai Hírlapból hetilapot faragni. Magazinosabb tartalommal töltöttük meg az újságot, visszatérő rovatokkal szerkesztettük a lapot.

Kihívás ma már nyomtatott újságot készíteni. Változik az életünk, változnak a szokásaink. El kell fogadnunk, hogy ma már legkevésbé a nyomtatott sajtóból tájékozódnak az emberek. Ezt látom saját magamon is, illetve látjuk az eladási számainkban is. A Gyulai Hírlap online hírportálját ma már tízszer annyian olvassák, mint a nyomtatott lapszámainkat. Az internet és a digitalizált technika soha nem látott fejlődési lehetőségeket hozott a hírgyártás világába is. Ez városunkat és a Gyulai Hírlapot sem kerülte el, s a jövőben sem fogja elkerülni. Nekünk is haladunk kell a korral, alkalmazkodnunk kell a megváltozott világunkhoz.

Ez tettük az elmúlt hat és 16 esztendőben is, alkalmazkodtunk. Ezt fogjuk tenni a jövőben is.

Hálás köszönet azon olvasóinknak, akik évről évre életben tartják (s ez nem túlzás!) a Gyulai Hírlap nyomtatott változatát. Életben tartják azzal, hogy lapunkat előfizetik, vagy megvásárolják az újságárusnál. Számukra készült ez az régi/új Gyulai Hírlap.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)