Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Beke Pál-emlékcímet kapott a gyulai Szabó Enikő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. november 27. 16:57
Beke Pál-emlékcímet kapott a gyulai Szabó Enikő
Példamutató, adaptálható, innovatív szakmai tevékenységet ismerték el

Szabó Enikő

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Beke Pál-emlékcímet kapott a napokban Szabó Enikő, a Mi egy Másért Közhasznú Egyesület alelnöke, a Gyulai Ifjúsági Központ vezetője, aki számos helyi kezdeményezésben és programban vállal szerepet, leginkább a helyi diákok hétköznapjait, továbbtanulását segítik kezdeményezései.

​A díjjal a közösségi, kulturális, művelődési és ifjúsági szervezetekben, intézményekben hosszú ideje példamutató, adaptálható, innovatív tevékenységet végző szakembereket ismerik el. Az emlékcím alapítói és adományozói: a Civil Közösségi Házak Magyarországi Egyesülete, a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság, a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Magyar Comenius Társaság, az NMI Művelődési Intézet Közhasznú NKft. és a Települési Gyermekönkormányzatokat Segítők Egyesülete.

Szabó Enikő lapunknak elmondta, meghatódott, amikor megtudta, hogy megkapja az elismerést. Mint kifejtette, azért is különösen szívmelengető számára a díj, mert Beke Pál volt az első olyan szakember, aki példaértékű szakmai munkát végezve a települési érdekképviseletre való neveléssel foglalkozott. Hozzátette: sok fiatal is gratulált neki az elismeréshez. 

– Fontos lenne, hogy gyermekeinkre, fiataljainkra kincsként tekintsünk, és odafigyeljünk rájuk, segítsük őket – fejtette ki. – Mi, ifjúsági szakemberek azért vagyunk, hogy jó példával járjunk elöl gyermekeink és fiataljaink előtt, hogy osztozzunk örömükbe, segítsünk, ha megakadnak, hogy tudják, bármikor fordulhatnak hozzánk.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)