Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Könyvajándékozásba kezdett a gyulai színésznő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2021. március 10. 14:00
Könyvajándékozásba kezdett a gyulai színésznő
Az olvasást népszerűsíti Kovács Vanda

Kovács Vanda 

Forrás: Facebook

Könyvajándékozásra buzdít közösségi oldalán a gyulai származású színésznő, Kovács Vanda, aki maga is a könyvek és az olvasás elkötelezett rajongója.

„Olyan embereket keresek, akik szeretik a könyveket, és részt vennének egy nagy könyvajándékozásban. Csak annyit kell tenned, hogy egy új könyvet elküldesz egy ismeretlennek, akinek az elérhetőségét tőlem fogod megkapni. Csatlakozz bátran, nagy élmény lesz” – írta.

Lapunknak elmondta, egykori osztálytársa, Crespo Rodrigo közösségi oldalán találkozott a kezdeményezéssel, de korábban is részt vett már hasonlóban. 

– Nálam eddig tíz-tizenöt ember jelezte vissza, hogy érdekli a játék, aminek a lényege annyi, hogy mindenki annak küld egy könyvet, akinél az ő ismerőse találkozott a meghívással. Tehát az én esetemben Crespo Rodrigo kapja majd a könyveket. Szerintem nagyon izgalmas kis kezdeményezés ez, ami mosolyt csal az arcokra. Ilyenekből kellene mostanában még több – mondta lapunknak Kovács Vanda.

Hozzátette, a játék extra hozadéka, hogy a pontos szabályokért több embert fel kellett hívnia, olyanokat is, akikkel rég beszélgetett.

– Az egész nagyon szórakoztató: ismeretlenektől kapnak majd könyveket a résztvevők, akik utána sem néznek, hogy mi lehet érdekes számodra, csak egy megérzés alapján küldenek valamit, amit szeretnek. Ez egy olyan kezdeményezés, amivel minden résztvevő jól jár, nem is volt kérdés hogy részt veszek benne – fejtette ki.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)