Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közös képzéseket indít a Szegedi Tudományegyetem és a Gál Ferenc Egyetem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2020. szeptember 10. 11:00
Közös képzéseket indít a Szegedi Tudományegyetem és a Gál Ferenc Egyetem
Műszaki és mezőgazdasági szakirányú továbbképzésekre lehet jelentkezni

Közösen indít műszaki és mezőgazdasági szakirányú továbbképzéseket a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Gál Ferenc Egyetem (GFE); az elméleti képzések helye Békéscsaba lesz – tájékoztatta lapunkat közös közleményében a két felsőoktatási intézmény.

Hangsúlyozták: a két egyetem stratégiai megállapodásának a célja, hogy a munkaerőpiaci igényekhez igazodó, magas minőségű képzéseket nyújtsanak a diplomával rendelkezőknek, és helyben maradásra ösztönözzék őket.

Közölték: a három- és négy féléves szakirányú továbbképzések önköltségesek, egy félév 130–200 ezer forintba kerül. Kiemelték: a gyakorlati képzésbe vállalati partnereket is bevonnak majd.   

Mint írták, az SZTE Mérnöki Kara négy továbbképzést hirdet a következő szakirányokban: megújulóenergia-hasznosítás, gabonatárolási szakmérnök, műszaki diagnosztikai és karbantartó szakmérnök, hulladékgazdálkodási menedzser.

Az SZTE Mezőgazdasági Kara növényvédelmi szakmérnök, precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök, gyógy- és fűszernövény-termesztő és -feldolgozó, mezőgazdasági értékbecslő, valamint vadgazdálkodási igazgatási szakirányító képzést hirdet.

A közleményből az is kiderül, a képzések 2020 szeptemberében, illetve 2021 februárjában kezdődnek, jelentkezni 2020. szeptember 20-ig lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)