Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Diplomaosztót tartott a Gál Ferenc Főiskola gyulai kara

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. január 24. 17:30
Diplomaosztót tartott a Gál Ferenc Főiskola gyulai kara
31 végzős hallgató befejezte be tanulmányait

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Diplomaátadó ünnepséget tartott a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara január 24-én a Békés Megyei Központ Kórház Árvay termében.

Az eseményen a szociális munka alapszakon és az egészségfejlesztő mentálhigiéné szakirányú továbbképzési szakon végzett hallgatók vehették át diplomáikat. 

Homoki Andrea dékán elmondta: a szakokon idén 31 végzős hallgató befejezte be tanulmányait, 71 százalékuk kiváló minősítéssel, 16 százalékuk jeles eredménnyel, 13 százalékuk pedig jó minősítéssel. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Huszonhat évvel ezelőtt volt az első főiskolai diplomaátadó ünnepség Gyulán. Többszöri szervezeti változás után, a kezdetekkor egy szakkal induló főiskola három szakkal, nehéz helyzetben, szinte válságban 2017 február elsején a Szeged–csanádi egyházmegye által fenntartott Gál Ferenc Főiskolához integrálódott. Az intézmény hazánk legnagyobb egyházi fenntartású főiskolája, az egyetemmé válás küszöbén áll – kezdte beszédét a dékán. 

Kiemelte, hogy a főiskola gyulai hallgatói számos esetben tettek tanúbizonyságot emberségükről, adománygyűjtő kirándulások szervezésében, a város és a térség rászoruló csoportjainak, közösségeinek aktív segítésében is részt vettek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Hiszem, hogy ezek az alkalmak is nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy a szó legnemesebb értelmében válhassanak jóvá, a társadalom, az emberek szolgálatában alázatos segítőkké – zárta beszédét Homoki Andrea

Kozma Gábor rektor hangsúlyozta: a város, a megye és a régió céljait valósítja meg a helyi képzés, amihez elengedhetetlen az együttműködés. A rektor a diplomások és az intézmény legnagyobb eseményének nevezte a diplomaosztó ünnepséget.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)