Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai harcosok a Spártai Gladiátorok Éjszakáján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. október 03. 14:00
Gyulai harcosok a Spártai Gladiátorok Éjszakáján
Szigeti Tamás és Nedreu Dániel is megmutathatja tudását az ország egyik legjelentősebb küzdősportgáláján

A Gerevich Aladár Sportcsarnok ad otthont Spártai Gladiátorok Éjszakájának október 12-én. A küzdősportok szerelmesei az előző gálán fantasztikus hangulatot varázsoltak a Papp László Budapest Sportarénába.

Szigeti Tamás a fővárosban is bemutatkozhat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Tasnádi Péter vállalkozó által felélesztett pofonosztó rendezvénysorozat második állomásán a küzdősportok képviselői nyolc súlycsoportban csapnak majd össze egymással. A szurkolók tíz pár küzdelmét izgulhatják végig, amelyek egyedi szabályok szerint zajlanak majd le. A felek úgynevezett superfightokat vívnak majd egymással, azaz tízperces, szünet nélküli csatákon mérik össze erejüket. A kesztyűk mérete is változik, hiszen a felek MMA-kesztyűkben osztják majd a pofonokat.

Az ország egyik legjelentősebb küzdősportgáláján két gyulai versenyzőnek is szurkolhatunk, hiszen Szigeti Tamás és Nedreu Dániel is szembenéz ellenfelével.

Lechner Zsolt, shidokankarate-világbajnok, az utcai harc örökös és abszolút bajnoka elmondta, mindkét fürdővárosi indulónak megvan az esélye a győzelemre.

– Tamás nagy ütőerővel és jó képzettséggel rendelkezik, Dani pedig olyan elszántsággal veti magát a küzdelembe, hogy amíg jártányi ereje van, menni fog előre. Nagyon szurkolunk mindkét gyulai harcosnak, a tervek szerint a Gyulai Küzdősport Klub kis csapattal el is kíséri majd őket a fővárosba.

A kilencmillió forint összdíjazású verseny 16 órakor kezdődik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)