Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A jövő generációjának ültettek fákat a gyulai harcosok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. október 26. 10:00
A jövő generációjának ültettek fákat a gyulai harcosok
Lechner Zsolt csapata a Boldog Apor Vilmos katolikus óvodát ajándékozta meg

Fát ültettek a Gyulai Küzdősport Klub tagjai október 22-én a gyulai Boldog Apor Vilmos katolikus óvodában. A fürdővárosi harcosokat tömörítő egyesület az Ültessünk 10 millió fát! mozgalomhoz csatlakozva ajándékozta meg az intézményt.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Lechner Zsolt, az egyesület vezetője elmondta, a klub nagy örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez, hiszen a sport mellett az egészségmegőrzés és a környezetvédelem is rendkívül fontos a tagok számára.

– Mivel Gyula város több ízben nyert el elismerést a virágosításért, az egyesület tagjaival arra gondoltunk, tovább gazdagítjuk a fürdőváros zöldterületeit. Szerettünk volna példát mutatni a város egyesületeinek, hogy ők is tegyenek lépéseket a következő generáció életminőségének javításáért.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Gyulai Küzdősport Klub négy csemetét ültetett el az óvodában, a munkába az óvoda csöppségei is bekapcsolódtak: az ásástól az öntözésig minden feladatot örömmel végeztek el. 

A fatelepítési program nem áll meg, a fürdővárosi harcosokat összefogó csapat a közeljövőben az Id. Christián László Városi Sporttelepen ültet facsemetéket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)