Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ifjúságnevelő programsorozatot tart a Gyulai Küzdősport Egyesület

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 22. 09:30
Ifjúságnevelő programsorozatot tart a Gyulai Küzdősport Egyesület
A sportnapon szeminárium és drogprevenciós előadás is várja a fiatalokat

a gyulai egyesület tagjai korábban a brazil jiu-jitsu alapjairól tanulhattak 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Ifjúságnevelő sportnapot tart a Gyulai Küzdősport Egyesület május 28-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A 15 év alatti korosztálynak szóló programsorozatban sportszeminárium és drogprevenciós előadás is helyet kap.

Lechner Zsolt klubelnök elmondta, a programsorozat célja, hogy a fiatalok számára is megmutassák a harcművészet szépségeit, elősegítsék a sportág tehetségeinek vagy a harcművészet szerelmeseinek a fejlődését.

A korábbi sokszoros bajnok harcművész hozzátette, az egyesület meghívására több harcművészeti ág neves képviselője érkezik a programra, így az eseményen a résztvevők a thai-boksz, a brazil jiu-jitsu és a krav maga alapjaiba is belekóstolhatnak.

A rendezvényt egy különleges felkészülési küzdelemsorozat is színesít, ahol a bajai Európa Kupára készülő versenyzők hangolnak a kontinensviadalra. A Békés Megyei Kempo Egyesület és a Simonka István vezette Fuji Fight közös programjában a Békés megyei több településéről érkező harcosok gyakorló küzdelem során mérik össze erejüket. Niedermayer Zsolt, a WFC régióvezetője kiemelte: az Európa Kupára kvalifikált versenyzők sparringja jó lehetőséget teremt arra, hogy a fiatalok bepillantást nyerjenek egy nemzetközi esemény felkészülésének pillanataiba.

A klubelnök kiemelte: a rendezvénysorozatra a 15 év alatti korosztályt várják. A bő ötórás sportnapon a fiatalok drogprevenciós előadáson is részt vehetnek, a szervezők minden résztvevőt ebéddel vendégelnek meg.

A rendezvény május 28-án 11 órakor a köszöntők megtartásával indul útjára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)