Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A látássérültekért futottak a fürdővárosi harcosok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 06. 15:00
A látássérültekért futottak a fürdővárosi harcosok
A Gyulai Küzdősport Sportegyesület is csatlakozott a MikuLÁSS futás jótékonysági rendezvénysorozathoz

A Gyulai Küzdősport Sportegyesület is csatlakozott a Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete (LÁSS) által szervezett jótékonysági rendezvénysorozathoz. A fürdővárosi klub tagjai egy helyszínen, de külön-külön futották le a vállalt távokat.

A látássérültek szabadidős sportjának támogatásáért futottak a gyulai klub tagjai

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Lechner Zsolt, az egyesület elnöke elmondta, szívesen csatlakoztak a programsorozathoz, hiszen szívügyüknek érzik embertársaik segítését.

– Minden résztvevő 2020 forint nevezési díjjal járult hozzá a látássérültek szabadidős sporttevékenységeit támogató szervezet munkájához. A távot a futók saját maguk választhatták meg, így akár egy kilométer teljesítése is hozzájárult a nemes célhoz – ismertette.

Lechner Zsolt kiemelte, a tagok a járvány miatti intézkedések maximális betartásával vettek részt az eseményen. A gyulai klub a jövőben is szeretne a nemes ügyek mellé állni, az edzések és a versenyeztetés mellett a jótékonysági kezdeményezésekre is hangsúlyt fog fektetni.

– Az egyesület a napokban megkapta közhasznúsági fokozatát, így a jövőben több jótékony célú kezdeményezést is szervezni fogunk. Sportolóink továbbra is edzésben maradnak, az amatőr tagjaink pedig külön időpontokban vehetik igénybe kültéri edzőtermünk lehetőségeit – zárta.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)