Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megvan, kik lettek idén a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny legjobbjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2017. november 24. 10:30
Megvan, kik lettek idén a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny legjobbjai
A tanári fődíjat Vámos Erika vihette haza

Az Erkel Ferenc Zeneiskola színháztermében tartották meg Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny megyei döntőjének eredményhirdetését november 23-án. Ekkor tudták meg az indulók azt, kik jutottak be az országos döntőbe.

A Bolyai-verseny eredményhirdetése a gyulai zeneiskolában 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai Implom József Általános Iskola 5. Sz. Általános Iskola és Sportiskola Tagintézménye által szervezett megmérettetésen idén is a 3–8. évfolyamosok első hat helyezést elért csapatait és gimnazistákat díjaztak. 

A délutáni esemény köszöntővel indult, melyen Kónya István alpolgármester üdvözölte a megjelenteket. Beszédében kiemelte, hogy minden jelen lévő nyertesnek érezheti magát. 

– Elismerésre méltó a teljesítmény, amivel eljutottatok idáig, és ezt elsősorban magatoknak köszönhetitek. Fontos azonban hozzátennünk, hogy manapság, amikor a pedagógusok ennyire leterheltek, különösen nagy köszönet illeti őket is, amiért szabadidejükben azokkal a tehetséges diákokkal foglalkoznak, akik szívesen indulnak el egy-egy ilyen versenyen – fogalmazott az alpolgármester.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A köszöntő után került sor a győztesek színpadra szólítására. A diákok mellett a velük érkezett tanárok sem maradtak elismerés nélkül, egyikük a minden évben átadott tanári fődíjat vehette át. Idén Vámos Erikának, a Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanárának adták át a felkészítőknek járó elismerést. 

A verseny országos döntőjét december 9-én, szombaton rendezik meg a fővárosban. A bejutott csapatok az ajándékukkal együtt kapták meg a meghívót az országos megmérettetésre. 

 

A tanári fődíjat elnyerő Vámos Erika

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)