Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Díjazták a Mit jelent neked Erkel? című rajzpályázat alkotásait

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. november 08. 14:30
Díjazták a Mit jelent neked Erkel? című rajzpályázat alkotásait
Aradról és Gyuláról is érkeztek pályamunkák

Mit jelent neked Erkel? címmel hirdetett rajzpályázatot a gyulai önkormányzat, amelyre az általános iskolák felső tagozatos diákjainak a munkáit várták. A pályázat díjazottjainak névsorát november 7-én jelentették be, amely nap egyben Erkel Ferenc születésnapja, valamint Arad és Gyula testvérvárosi kapcsolatának évfordulója.

A díjakat Kiss Tamásné adta át a Vigadóban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A mai napon Erkel Ferenc születésének évfordulóját ünnepeljük, ennek keretében készült el az a felhívás is, amely a rajzpályázatot hirdette meg – mondta az önkormányzat nevében Kiss Tamásné képviselő.

– A Mit jelent neked Erkel? című pályázattal az ifjúság aktív bevonására törekedtünk. A rajzok magukért beszélnek: Aradról huszonnégy alkotás érkezett, Gyuláról tizenegy pályamunka.

A pályázaton különdíjat érdemelt Biszák Mónika, Nyári Tamás, Andrásoni Orsolya, Cismasiu Dominik és Back Beáta Barbara Aradról, valamint Németh Anna és Révész Emma Gyuláról.

Harmadik helyezett Tóth Adrienn lett Gyuláról, a második helyezett Rónai Zoltán Aradról, az első helyezett pedig Komori Viktória lett, szintén Aradról.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)