Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tovább táncol a tobozmanó

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2017. október 04. 15:42
Tovább táncol a tobozmanó
Az Erdők hete rendezvénysorozat alkalmából pályázatot hirdet a Dalerd Zrt. Tájékoztatási Központja

 

Fotó: Dalerd Zrt. Tájékoztatási Központja

Az Erdők hete rendezvénysorozat alkalmából, Tovább táncol a tobozmanó címmel hirdet alkotópályázatot általános iskolásoknak a Dél-alföldi Erdészeti Zrt. Tájékoztatási Központja.

A beküldési határidő: november 19. A pályázatra természetes anyagokból – például makkból, gesztenyéből, falevélből, tobozból –, saját kezűleg készített figurákkal, játékokkal lehet nevezni. A népművészekből, pedagógusokból álló zsűri a beérkezett műveket korcsoportonként értékeli – olvasható a központ felhívásában.  

Mint írják, az összegyűlt alkotásokból a Városerdőn található erdei iskolában kiállítást rendeznek, melyet december 11-én 15 órakor nyitnak meg. Az eseményen ünnepség keretében jutalmazzák meg a díjazott munkák alkotóit.

 

 

Fotó: Dalerd Zrt. Tájékoztatási Központja

A szervezők azt kérik: a pályázók alkotásuk mellett egyértelműen tüntessék fel munkájuk címét, nevüket, életkorukat, iskolájukat, felkészítő tanáruk nevét, valamint értesítési címüket, telefonszámukat és e-mail-címüket. 

Arra is felhívják a figyelmet, hogy a pályázók gyorsan romló, nyers, penészedésre hajlamos anyagot ne használjanak, és csomagoláskor, postázáskor ügyeljenek az alkotások állagának megóvására.

A pályamunkákról digitális archívumot készítenek, a díjnyertes műveket az erdei iskolában, állandó kiállításon őrizik tovább. A nem jutalmazott alkotásokat a megnyitó után, előzetes időpont-egyeztetést követően el lehet szállítani. Megőrzésüket 2018. március 31-ig biztosítják a kiírók.

A műveket erre a címre várják: Dalerd Zrt. Tájékoztatási Központja, 5701 Gyula-Városerdő, Külterület 1226. sz. Telefonon a 06-66-468-907-es és a 06-30-606-3793-as telefonszámon lehet érdeklődni. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)