Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb gyulai szállásadót díjazott a Gyulahús Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. október 04. 16:00
Újabb gyulai szállásadót díjazott a Gyulahús Kft.
Szeptemberben a Park Hotel Gyula küldte a legtöbb vendéget a márkaboltba

Június elején hirdetett játékot a Gyulahús Kft. és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. a helyi szolgáltatók és szállásadók számára. A játék lényege az volt, hogy aki a legtöbb vásárlót küldi a húsüzem Béke sugárúti mintaboltjába egy hónapon belül, ajándékcsomagot kap. A szeptemberi győztes a Park Hotel Gyula és Fodor Sándor lett.

pikóné tóth henriett, fodor sándor és gila éva

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– Egyre több szolgáltató kapcsolódik be a játékba, látjuk, hogy folyamatosan bővül a lista. Mindez azért jó, mert sikerült megértetnünk azt, hogy a város közös érdeke, hogy értékeinket összefűzve próbáljunk meg a nagyvilágban jelen lenni – mondta Gila Éva, a Gyulahús Kft. marketingmenedzsere.

Pikóné Tóth Henriett, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. képviselőjeként azt hangsúlyozta, hogy folyamatosan nő azoknak a turistáknak a száma, akik a városi szolgáltatók és szállásadók irányítanak a márkaboltba. Hozzátette, hogy a szeptemberi számok még a nyári hónapokat is meghaladták.

Az elmúlt hónap győztese Fodor Sándor volt, a Park Hotel Gyula tulajdonosa. Elmondása szerint nagyon jó kezdeményezésnek tartja a játékot, hiszen a vendégeknek szívesen ajánlják a Gyulahús termékeit, akik rendre meg vannak elégedve a kínált árukkal és az árakkal is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)