Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyereknapot tartottak a fürdővárosi bölcsődék

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2017. június 11. 08:00
Gyereknapot tartottak a fürdővárosi bölcsődék
A családi rendezvényen mintegy háromszázan fordultak meg

A bölcsődei nap egyik legnépszerűbb programja az arcfestés volt 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Ugrálóvár, kézművessarok, arcfestés, lovaglás, báránysimogató és számos más program várta a kicsiket a gyulai bölcsődék szombati gyereknapján.

Bondár Attiláné bölcsődevezető lapunknak kiemelte: a reggeltől délután három óráig tartó rendezvényen mintegy háromszázan fordultak meg. Mint megtudtuk, a Csemeteház és a Tipegő Topogók Bölcsőde hatodik alkalommal rendezett gyereknapot a törökzugi óvoda udvarán.

A bölcsődevezető hangsúlyozta: törökzugi intézményük évek óta jó kapcsolatot ápol a városrész óvodájával, melynek több rendezvényére is meghívást kapnak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Érdeklődésünkre azt is elmondta: a Csemeteház Bölcsőde 120, a Tipegő Topogók Bölcsőde 27 férőhelyes, mindkettő teljes kapacitással működik.

Kitért rá, hogy a rendezvény lebonyolítását a szülők és számos támogató is segítette. Mint kifejtette, a bölcsődék közös rendezvénye lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjék egymást a családok. Hozzátette: a helyszínen befolyt összegből a bölcsődei alapítvány ajándékkal lepi meg a gyerekeket karácsonykor.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Az óvodaudvaron délelőtt Magyar István és Samu Ernő zenélt a lurkóknak. Volt zsákbamacska, tombola, véradás és mézkóstoló, és a szülők azokat a szendvicskrémeket is megkóstolhatták, amelyeket a bölcsődések reggelire és uzsonnára szoktak enni. A helyszínen járműbemutatót is tartottak, a kicsik a markolóba, a tűzoltóautóba és a kukáskocsiba is beülhettek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)