Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sport- és egészségnapokat szerveznek a gyulai bölcsődékben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2020. augusztus 07. 16:30
Sport- és egészségnapokat szerveznek a gyulai bölcsődékben
Három hasonló, tematikus rendezvény tartanak idén nyáron

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Egy pályázatnak köszönhetően augusztus 7-én két gyulai bölcsődében tartottak sportnapot a legkisebbeknek. Az eseményen gyümölcs- és zöldségkóstolóval is kedveskedtek a gyerekeknek.

Üveges Annától, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének vezetőhelyettesétől megtudtuk, az eseményt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, pályázati forrásból szervezték meg. 

– Egy vissza nem térítendő támogatást kaptunk, amelyet arra fordítunk, hogy a legkisebbeket igyekezzünk az egészséges életmódra, a megfelelő higiéniára és a megfelelő táplálkozásra nevelni – fejtette ki lapunknak az intézményvezető-helyettes. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Elmondta: a tematikus napot továbbiak követik, még ebben a hónapban egészségnapot is szerveznek a gyulavári és a törökzugi bölcsődében.

Mint megtudtuk, a következő programon a helyes kézmosással, a köhögési etikettel és a higiéniával kapcsolatos legfontosabb információkat igyekeznek majd átadni a bölcsődéseknek. 

– A két tematikus nap után egy harmadikat is szervezzünk augusztusban, akkor ismét sport- és egészségnappal várjuk a legkisebbeket – tette hozzá Üveges Anna.


 
GYULAI HÍRLAP • 2020. augusztus 07. 16:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)