Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb adományt kapott a koraszülöttmentő alapítvány

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. november 25. 14:00
Újabb adományt kapott a koraszülöttmentő alapítvány
Az aRt Copy Studio kétszázezer forinttal támogatta a kezdeményezést
____Eredeti-DSCN4951.JPG

ravasz attila és dr. Abulrahman Abdulrab Mohamed az aRt Copy stúdiójában

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Kétszázezer forintot kapott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány november 25-én. A felajánlás az aRt Copy Studio Kft. vezetőjétől, Ravasz Attilától érkezett, aki szerint, ha csak egy családon és gyermeken lehet segíteni, akkor a kezdeményezés már elérte a célját.

– Az ember bármit elérhet az életében, de a legnagyobb örömöt és boldogságot a gyermeke jelenti – fogalmazott Ravasz Attila.

– Nem is gondoltam bele, hogy Békés megyében hány családot érhetett már tragédia, igazán csak akkor szembesültem vele, amikor a Fuss a sérült gyermekekért! futóverseny szervezésében segítettem. Az ötvenmilliós mentőautó nem olcsó, de összefogva elérhető a cél. Köszönetet kell mondanunk, hogy Abdul doktor úr szembesített minket a problémával.

– Az aRt Copy Studio nem csak pénzben támogat minket, hanem az akció indulása óta rendelkezésünkre állnak – tudatta lapunkkal dr. Abulrahman Abdulrab Mohamed.

– Segítettek a szórólapokkal és nyomdaipari munkákkal, amit hálásan köszönünk. A gyűjtés közel hatmillió forintnál tart, úgyhogy egyre közelebb a cél. Nagyon sokan az utóbbi időben jelentkeztek, hogy szeretnének minket támogatni, őket tájékoztattuk arról, hogy miként tehetik ezt meg – mondta el a doktor. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)