Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új kedvezménykártyát használhatnak a gyulaiak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. november 25. 14:30
Új kedvezménykártyát használhatnak a gyulaiak
Jelenleg hatvannyolc szolgáltatónál vásárolhatunk olcsóbban a kártyával
Új gyulai kedvezménykártyát mutattak be a Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban november 25-én, amely több helyre szóló vásárlási kedvezményre jogosítja fel annak tulajdonosát vagy használóját. A kártyát Alt Norbert, Gyula város alpolgármestere és Herczegné Szabó Marianna, a kártyát kibocsátó Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Egyesületének elnöke mutatta be.
____Eredeti-DSCN4994.JPG

Herczegné Szabó Marianna, alt norbert és a kedvezménykártyák

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– A mai napon bemutattuk ezt az új gyulai kedvezménykártyát, amelynek volt már előzménye – mondta Alt Norbert alpolgármestere. – Akkor a piac mögötti Reál boltban tudtak a kártya tulajdonosai nagykereskedelmi áron vásárolni, de az üzlet bezárt. A hasonló típusú kedvezménykártya-rendszer iránt azóta is folyamatos volt az érdeklődés és az igény. Ezért készítettünk, Herczegné Szabó Mariannáék vezényletével, egy olyan kártyát, amely kétirányú: egyrészt bárki megigényelheti, másrészt kereskedelmi és szolgáltatói oldalról bárki csatlakozhat a kezdeményezéshez.

Az alpolgármester kifejtette, hogy a szolgáltatók csatlakozásának feltétele, hogy különféle százalékos kedvezményeket nyújtsanak a vásárlóknak, cserébe a kártyahasználatért. Először a nappali szociális ellátórendszeren keresztül szeretnék elérhetővé tenni a kártyát. A bemutatón elsősorban a nappali klubokban tartózkodó és azokat látogató idősek, valamint ezek vezetői vettek részt.

Herczegné Szabó Marianna úgy fogalmazott, hogy a szolgáltatóknak szeretnének forgalmat generálni ezzel a lehetőséggel, az igénybevevőknek pedig természetesen a kedvezmények miatt éri meg. A rendszerben jelenleg hatvannyolcan vesznek részt a szolgáltatói oldalról, de a szám folyamatosan növekszik. Elmondása szerint szeretnék az időseket is bevonni, hiszen ők is sokat vásárolnak, különösen az ünnepi időszakban. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)