Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 168 alkalommal indult el a koraszülött-mentőautó az elmúlt évben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2020. április 24. 16:00
168 alkalommal indult el a koraszülött-mentőautó az elmúlt évben
Abdul doktor: lelkes segítők nélkül ez az egész nem működne

felvételünkön (balról jobbra) alt norbert, dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed és a mentőszolgálat többi tagja

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Üzembe helyezésének egyéves születésnapján sajtótájékoztatót tartott a megyei összefogással megvásárolt gyulai koraszülött-mentőautó „stábja”. Az eseményen kiderült: az autó és az azon dolgozó munkatársak folyamatosan készenlétben voltak az elmúlt évben, és a gyulaiak mellett több megyei és megyén kívüli település koraszülöttjén is segítettek.

Az eseményen Alt Norbert alpolgármester elmondta: azért tartották fontosnak a tájékoztató megtartását, mert egy éve kezdte meg munkáját az autó, és ez idő alatt rengeteg gyermeken tudtak segíteni.

– Az elmúlt év eseményi igazolták, hogy volt értelme az akciónak, aminek keretében összegyűlt a pénz – hangsúlyozta a városvezető.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumi tagja kiemelte: 168 alkalommal indult el a koraszülött mentőautó az elmúlt 365 napon.

– Békés megyén kívül többször voltunk Szegeden, Kecskeméten, Budapesten és Debrecenben is. Nagyon sok a munkánk, ám ez az egész nem működne lelkes, energikus, fiatalos segítőink nélkül, akik teljes szívvel és örömmel végzik munkájukat – emelte ki a gyermekorvos.

Alt Norbert hozzáfűzte: az autó működtetése folyamatos költségekkel jár, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját segíthetjük személyi jövedelemadónk 1%- nak felajánlásával.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)