Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Harruckern középiskola alapítványa is támogatja a viharsarki koraszülöttmentőket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. október 16. 17:30
A Harruckern középiskola alapítványa is támogatja a viharsarki koraszülöttmentőket
Abdul doktor: a támogatások folyamatosan jól jönnek, mert az autó működtetése költséges

Habár a Békés megyei koraszülött-mentőautót már sikerült megvásárolnia a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak, továbbra is egyre több támogató áll az ügy mellé. Így tett nemrégiben a Harruckern János Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium alapítványának kollektívája is, amely újabb segítő adománnyal támogatta Abdul doktorék alapítványát.

Dr. Abdulrahman Abdulrab MohamedCzeglédiné Szappanos Anita és Gazdag Mihály 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A 100 ezer forintos adomány átadására az intézmény Szent István úti épületében került sor október 16-án, ahol Czeglédiné Szappanos Anita, az intézmény vezetője mellett dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a támogatott alapítvány kuratóriumának elnöke is megjelent.

Az intézmény vezetője hangsúlyozta: amikor Gazdag Mihályt, az alapítvány elnökét felkereste a támogatás ötletével, kollégája kérdés nélkül az ügy mellé állt.

– Köznevelési intézményként fontos számunkra, hogy példát mutassunk tanulóinknak, és talán a jövő nemzedéke is részesülhet ebből a nemes dologból. Az is fontos kapcsolódási pont, hogy egészségügyi szakképzésben az intézményünk éves szinten 50-60 diákot bocsát ki a kórházaknak, szociális intézményeknek.

Gazdag Mihály hozzátette: manapság fontos feladat, hogy minél egészségesebb generációk nőjenek fel, így az alapítvány is magáénak érezhette a nemes ügy támogatását.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed megköszönte a támogatást, majd kifejtette, hogy a mentőautó megvásárlása után is nagyon jól jönnek az adományok, hiszen jelenleg a csapat annak felszerelésére gyűjt, később pedig az autó működtetése jelent majd nagy költségeket az alapítvány számára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)