Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „Most az ország egyik leggazdagabb megyéje Békés”

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2017. szeptember 14. 09:20
„Most az ország egyik leggazdagabb megyéje Békés”
A DAREH elnöksége is támogatta a koraszülöttmentő felszerelését

A megyei összefogás által megvásárolt korszülöttmentő-autó felszerelésének megvásárlását támogatja a Délkelet-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás (DAREH), mely jelenleg 93 tagot számlál. 

____Eredeti-IMG_7634.JPG

A DAREH Bázis Zrt. munkatársai 450 ezer forintot ajánlottak fel a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A támogatásról tartott szeptember 13-i sajtótájékoztatón dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumának elnöke és dr. Csige Gábor a DAREH Bázis Zrt. igazgatóságának tagja találkoztak a DAREH békéscsabai telephelyén. Az eseményen két további igazgatósági tag: Csepregi Mátyás és Andó Tamás is jelen volt.

Dr. Csige Gábor az eseményen elmondta: mindenképpen segíteni szerették volna a megyei összefogást, ám a DAREH induló cégként még nem tud olyan profitot felmutatni, amelyből támogathatták volna a koraszülöttmentőket, így a felajánlott 450 ezer forintot a igazgatóságának tagjai és vezető tisztségviselői adták össze.

– Úgy gondolom, hogy most az ország egyik leggazdagabb megyéje Békés, ahol nem egészen egy év alatt egy komplett mentőautó árát adták össze. Anyagi lehetőségeinktől függetlenül szerencsések vagyunk, Békés megye egyedülálló az országban – emelte ki dr. Csige Gábor.

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed köszönetét fejezte ki a nagyvonalú támogatásért. A kuratórium elnöke elmondta: hamarosan átveszik a mentőautót, melybe természetesen felszerelés is szükséges, és a működtetése is költségekkel jár, így nagyon hálásak minden kisebb és nagyobb adományért.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)