Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is bekerült a legjobbak közé a gyulai székhelyű Deka Union Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. december 23. 16:00
Idén is bekerült a legjobbak közé a gyulai székhelyű Deka Union Kft.
A Címeres márka a MagyarBrands-, a SuperBrands és Business SuperBrands díjat is megkapta

MagyarBrands-, SuperBrands és Business SuperBrands díjjal ismerték el a Deka Union Kft. Címeres termékcsaládját a közelmúltban. Dékány Ferenc, a gyulai székhelyű cég tulajdonosa lapunknak úgy fogalmazott: a kitüntetések azt jelzik, hogy a fogyasztók ismerik az általuk gyártott termékeket, és elégedettek azokkal.

____Eredeti-dekany_ferenc_dijakkal__2_titi.jpg

Dékány Ferenc a díjakkal 

 

Fotó: Gyulai Hírlap

Idén immár hatodik alkalommal rangsorolta a hazai márkákat a Superbrands Magyarország szakértői bizottsága. Az értékelésnél a független szakemberek véleménye mellett a cégadatokat és a GfK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatását is figyelembe vették.

A SuperBrands díjat nyolcadik, a Business SuperBrands díjat tizenegyedik alkalommal adták át decemberben. Előbbi csaknem kilencven országban jelent egyedi minősítést, és kizárólag szakmai szempontok alapján osztható ki, míg utóbbi az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait értékeli, a hazai szakmai szervezetek, illetve szövetségek ajánlását is figyelembe véve.

A Deka Union Kft. nem először került be a legismertebbnek tartott hazai márkák közé: tavaly MagyarBrands és SuperBrands díjat kapott termékcsaládjuk. Mint megtudtuk, a gyulai cég jelenleg 29 terméket állít elő sertéshúsból, kizárólag hagyományos eljárással.

Dékány Ferenc kérdésünkre elmondta: a magyar piac mellett Európa több országában is jelen vannak termékeikkel, Svédországba, Angliába, Csehországba, Szlovákiába, Romániába és Grúziába is szállítanak. A tulajdonos hozzátette: 2014-ben háromszoros forgalomnövekedést értek el, idén pedig megduplázták forgalmukat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)