Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Reggelizz úgy, mint egy király!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. május 27. 15:00
Reggelizz úgy, mint egy király!
Gasztro kitekintés a Deka Unionnal

A reggeli fontosságával ma már mindenki tisztában van, és a minőségi termékeket is egyre többen keresik. Nem mindegy, mi kerül az asztalunkra, és sokszor az sem, hogy mikor. A Deka Union termékei egy-egy tartalmas reggeli vagy akár a most divatos „brunch”-ok, azaz villásreggelik tökéletes fogásai lehetnek.

A kolbászok sokszínű fűszerezése és ízvilága sok-sok recept és számos asztal gourmet ihletője lehet manapság. Egy gyors reggeli szendvics vagy egy hétvégi „terülj, terülj asztalkám” szinte elengedhetetlen része a kolbász vagy szalámi.

Amikor hétköznap nincs túl sok időnk, gyorsan elkészíthetünk egy tartalmas szendvicset a Címeres füstölt csemege páros kolbászból vagy Címeres Paprikás kolbászból egy kis vajjal, sajttal és salátával körítve, míg a csípős ízeket kedvelőknek a Címeres Ördög kolbászt javasoljuk a szendvicsbe.

Reggelente azonban telepakolhatjuk az asztalt azokkal a klasszikus étkekkel, amelyek közül egy család bármely tagja találhat neki tetszőt. Miket is szeretünk mi, magyarok a leginkább reggelizni? Dékány Attila, a Deka Union vezetője és tulajdonosa tudja a választ. „A debreceni kolbász akár sütve, akár főzve kedvelt fogás a reggeli családi svédasztalokon a füstölt májassal és a disznósajttal együtt. Ne felejtsük el a Lidlben kapható lángolt kolbászt vagy páros szárazkolbászt sem, mely felszeletelve, paprikával, paradicsommal és friss kenyérrel tálalva mindenkinek meghozza a kedvét a reggelihez. Így válthatjuk valóra a mondást: Reggelizz úgy, mint egy király!”

Emellett persze az sem elhanyagolható, hogy a tradicionális ízeket kedvelőknek se kelljen lemondaniuk az egészségtudatos étkezésekről. A Deka Union az elmúlt 11 évben a minőségi, prémium, természetes termékek mellett tette le voksát. Dékány Ferenc több száz kolbászreceptet és 60 év szakmai tapasztalatát hozta a cégbe. „Ennek alapja, hogy tartósítószerek, ízfokozók nélkül, csak természetes összetevőkből, hagyományos szárításos érleléssel készülnek a termékeink” – fűzte hozzá Dékány Attila, megemlítve, hogy a cég a trendeknek megfelelve, a kínálat „mentessé” tételére törekszik. Ma már a Deka Union által előállított termékek jelentős része glutén-, laktóz- és szójamentes.

A Deka Union több mint 30-féle terméket készít hagyományos, minőségi alapanyagokból, saját receptúra alapján a kolbászoktól a disznósajton, debreceni kolbászokon át a grilltermékekig. Készítményeikkel sikert sikerre halmoztak az elmúlt tizenkét év során, 33 szakmai díjat és elismerést tudhatnak magukénak a folyamatos innováció és a hagyományőrzés egyedi kombinációjának köszönhetően.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)