Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kerekesszékekkel versenyeztek a gyulai Erkel Ferenc gimnázium diákjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2015. december 12. 20:11
Kerekesszékekkel versenyeztek a gyulai Erkel Ferenc gimnázium diákjai
A Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesülete szervezte a figyelemfelhívó eseményt
IMG_9968.JPG

több mint sport az erkel ferenc gimnázium tornatermében

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesülete Ifjúsági Tagozata játékos vetélkedőt szervezett mozgáskorlátozott és egészséges fiatalok számára december 12-én. Az Erkel Ferenc Gimnázium tornatermében megtartott eseményen dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere mondott köszöntőt, és ezt követően vette kezdetét a játékos vetélkedő.

____Eredeti-IMG_9933.JPG

Czibere Tünde

Négy fős csapatokkal indultak az erkelesek az elsősorban ügyességet igénylő kihívásokon. Minden csapat élén egy-egy gyulai keresszékes állt, köztük Ficzere Péter, az Erkel Ferenc Gimnázium tanulója. A szombati tanítási napon megrendezett vetélkedőn nem a győzelemre játszottak a tanulók. A cél inkább az volt, hogy a feladatok segítségével betekintést nyerjenek a mozgáskorlátozottak mindennapjainak kihívásaiba.

Ahogy azt Czibere Tündétől, a Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesületének titkárától megtudhattuk, ők már 2010 óta szerveznek hasonló eseményeket a gimnáziumban.

– Szervezünk beszélgetéseket is osztályfőnöki órák keretében, amikkel kapcsolatban számunkra is fontos, hogy ne panaszkodjunk, hanem kötetlen, jó hangulatú beszélgetéseken keresztül érezzék át a diákok a problémáinkat. Eseményeink színesek, volt már kerekesszékes táncbemutatónk is – fejtette ki Czibere Tünde.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)