Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán tartotta küldöttgyűlését a Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesülete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. április 05. 13:00
Gyulán tartotta küldöttgyűlését a Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesülete
Idén harmincegy településről várták a helyi vezetőket

Küldöttgyűlést tartott a Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesülete április 5-én Gyulán. Az Esze Tamás utcai civil házban megrendezett eseményre 55 helyi vezetőt vártak, akik az előző év beszámolóját hallgathatták meg.

gyulán tartotta küldöttgyűlését a Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesülete

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Márton Gábor, az egyesület elnöke lapunknak elmondta: 31 településről érkeztek a vidéki csoportvezetők a gyulai eszmecserére.
 
– Az eseményen a kötelező beszámolókon túl a szakmai tevékenységünket részletezzük, főleg azt beszéljük át, hogy mely pályázatoknak köszönhetően, milyen események valósulhattak meg az elmúlt évben – ismertette az egyesület elnöke.
 
A programon kiderült: az egyesület sikeres évet tudhat maga mögött pályázatok tekintetében, hiszen 25 millió forintos támogatást nyertek közösségépítő események megvalósítására, mellette 50 millió forintból tarthatnak szakmai képzéseket tagjaiknak.
 
 

márton gábor

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A programon külön hangsúlyozták, hogy az egyesület szakmai tevékenysége továbbra is az érdekvédelem és érdekképviselet, amelynek keretein belül orvos-beteg találkozókat, szakmai képzéseket szerveznek az érdeklődőknek.
 
– Ötvenegy rendezvényünk volt az elmúlt év folyamán – emelte ki tájékoztatójában Márton Gábor.
 
A csapat az elmúlt évben főzőversenyen, fesztiválokon, találkozókon és színházi előadásokon vett részt, és mint megtudtuk: legnépszerűbb programjaik minden évben az utazások és kirándulások.
 
A jövővel kapcsolatos tervekről kiderült: a következő évben is a pályázatokra fókuszálnak az egyesület vezetői, hiszen – ahogy Márton Gábor elmondta – azoknak köszönhetően tudnak egyre színesebb programokat szervezni és támogatni az országos eseményekre való eljutást.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)