Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán tartotta ünnepi közgyűlését a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2015. december 05. 19:00
Gyulán tartotta ünnepi közgyűlését a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete
Herczegné Szabó Marianna: minta lehet a gyulai SM adománybolt
Ünnepi közgyűlést tartott a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete a gyulai Civilházban december 5-én. A rendezvény elsősorban azt a célt szolgálta, hogy a szervezet vezetősége a tagoknak részletes beszámolót tartson az idei év eseményeiről.
____Eredeti-IMG_9796.JPG

Herczegné Szabó Marianna a közgyűlésen

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

A szervezők minden évben december elején tartják meg éves ünnepi közgyűlésüket az SM-betegek és pártoló tagjaik számára. Szoros kapcsolatban vannak több megyei SM-szervezettel is, így Szolnokról és Kecskemétről is érkeztek vendégek erre a napra, akik elsősorban a gyulai „SM adománybolt” projektje és működése iránt érdeklődtek. Az rendezvényen az egyesület menedzsmentjének kiemelt fontosságú részlet volt, hogy a december 3-i fogyatékossággal élők világnapjáról és az önkéntesség világnapjáról is megemlékezzenek.

Az eseményen a vezetőség beszámolt arról, hogy 2015-ben milyen események zajlottak köreikben, részletezték az általuk szervezett országos SM-nap sikerét, azt, hogy SM adományboltjukban törzsvásárlói kártyát is bevezettek. Több önkéntes segítő munkáját is megköszönték.

A Gyulai Hírlap kérdésére Herczegné Szabó Marianna, az egyesület elnöke elmondta: az SM világnapon az megtiszteltetés ért minket, hogy az egyik legaktívabb egyesületnek járó kitüntetést kaptuk meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)