Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Adventi vásárt és adománybörzét rendez hétvégén az SM bolt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2021. december 03. 10:39
Adventi vásárt és adománybörzét rendez hétvégén az SM bolt

Fotó: Gyulai Hírlap 

A meleg ruhák és kiegészítők mellett kézzel készített ünnepi dekorációk is várják a látogatókat december első szombatján a gyulai piactéren található SM adományboltban – tudta meg lapunk Nyikora Péternétől, a  Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezetének elnökétől.

Elmondta: a gyulai SM adománybolt és Önkéntes Pont kínálata a karácsonyi ünnepek közeledtével évről évre kiegészül kézműves termékekkel. Dolgozóik és önkénteseik asztaldíszeket, koszorúkat, kopogtatókat készítettek, amelyeket az ünnepi időszakban bárki megvásárolhat az üzletben. 

Az elnök arról is beszélt, hogy idén ismét meghirdetik Szeretetszombat elnevezésű kezdeményezésüket; az ingyenes adománybörzét a vásárral egy időben, december 4-én 8.30 és 12 óra között tartják. Az SM adományboltban bárki összeválogathatja a téli időszakra szükséges meleg ruhadarabokat, lábbeliket.

Nyikora Péterné arról is beszámolt, hogy a rászorulók mellett olykor szervezetektől is érkeznek hozzájuk azzal a céllal, hogy újrahasznosítsák azt, amit náluk találnak.

– Az olvasni szeretők könyveket vihetnek haza, számukra is jó lehetőség minden ilyen hétvége – tette hozzá a szervező, megemlítve, hogy az adománybolt dolgozói a hatályos járványügyi szabályokat betartva várnak mindenkit az eseményre. 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)