Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A megyei SM-egyesület és a helyi sérült fiatalok is adományokat gyűjtenek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. február 28. 14:30
A megyei SM-egyesület és a helyi sérült fiatalok is adományokat gyűjtenek
Csatlakoztak a gyulai önkormányzat adománygyűjtő akciójához

A Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete és a gyulai székhelyű, sérült fiatalokat segítő Dél-alföldi Wellness Egyesület is bekapcsolódik a gyulai önkormányzat adománygyűjtő akciójába, amelyet a kárpátaljai Szőlősgyulán élők megsegítésére indítottak.

Mint arról korábban beszámoltunk, Görgényi Ernő polgármester hivatalos közösségi oldalán jelentette be: adományokat gyűjtenek a Gyula partnertelepülésén élőknek.

Nyikora Péterné, a két egyesület elnöke kifejtette: a helyi lakosok mellett a településre Ukrajna más részeiről érkező embereknek is szükségük van az elsősorban tartós élelmiszerekből, tisztálkodási szerekből, meleg ruhaneműkből, takarókból álló adományokra.

– Nem volt kérdés, hogy a bajba jutottak mellé kell állnunk, lehetőségeinkhez mérten mi is hozzájárulunk a Gyulán is szerveződő adománygyűjtéshez – fogalmazott.

Mint megtudtuk, a Dél-alföldi Wellness Egyesület tagjai és pártolói által felajánlott adományokat március elsején adják le a gyulai adománygyűjtőpontok egyikén.

– Fontosnak tartom, hogy az egyesület által patronált sérült fiatalok is megtapasztalhassák az adakozás örömét, részt vállaljanak a segítségnyújtásban – mondta az elnök.

Arról is beszámolt, hogy a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete az elmúlt napokban százezer forint értékben állított össze adománycsomagot.

Nyikora Péterné elmondta: amennyiben szükség lesz rá, a Dél-alföldi Wellness Egyesület által működtetett bowlingcentrumban és az SM Adományboltban is ki tudnak alakítani egy-egy adománygyűjtő pontot.

Azt is megjegyezte: szükség esetén az adománybolt árukészletéből is tudnak válogatni ágyneműket, meleg ruházatot, takarókat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)