Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jól szerepeltek a gyulai civil szervezetek Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2022. március 30. 16:30
Jól szerepeltek a gyulai civil szervezetek Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán
Békés megyéből érkezett a legtöbb pályázat

Gyuláról összesen 34 civil szervezet pályázott a Nemzeti Együttműködési Alap korábban meghirdetett pályázatán, és a jelentkezők közül 32 jelentős összeggel gazdálkodhat 2022 áprilistól 2023 március végéig – tájékoztatta lapunkat Nyikora Péterné, a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Társadalmi felelősségvállalás kollégiumának tagja. 

– Ez egy remek, rendszeresen meghirdetett, országos pályázati lehetőség – mondta el, hozzátéve, hogy a civil szervezetek működési költségükre és szakmai programokra fordíthatják az elnyert összegeket. 

Kiemelte: a legtöbb pályázat Békés megyéből érkezett. Azt is elmondta, hogy a gyulai civilek évek óta rendszeresen vissza nem térítendő támogatási összegeket kapnak, akár milliós összegeket is. Ez alkalommal 900 ezertől 2,5 millió forint összegig jutottak el hozzájuk felhasználható források.  

– A gyulai civil szervezetek felismerték, fontos, hogy képviseljék őket a NEA testületében, hogy legyen delegált, aki ismeri a tevékenységüket. Évről évre egyre jobb pályázatok születnek, amelyek megírásában mi is segítséget nyújtunk, információs napokon adunk tájékoztatást az érintetteknek. 

Kifejtette: jelenleg a szerződéskötések zajlanak, a pályázók hamarosan megkapják a számukra megítélt összegeket, amelyet április első napjától használhatnak fel. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)