Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Polgármester-jelölti vitára hívja ellenfeleit Bod Tamás Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2014. szeptember 23. 21:00
Polgármester-jelölti vitára hívja ellenfeleit Bod Tamás Gyulán
Bod Tamás: bárhol, bármikor és bármilyen fegyvernemben hajlandó vagyok lefolytatni a vitát
Képünkön (balról jobbra): Varga Zoltán, Bod Tamás és Gurmai Zita. Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

Nyilvános vitára hívta a gyulai polgármesterjelölteket Bod Tamás, a DK, az Együtt–PM és az MSZP közös polgármesterjelöltje. A politikus kedden tartott sajtótájékoztatót Gurmai Zitával, az MSZP és az Európai Szocialista Párt Nőszervezetének elnökével, valamint Varga Zoltánnal, az MSZP Békés megyei elnökével a gyulai piac főbejáratánál.

– Kiüresítik az önkormányzatiságot, ez az utolsó esély arra, hogy jelezzük: ez így nem működhet tovább. Azt tapasztaljuk, hogy a trafikmutyi után az italmutyi következik. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy felléphessünk a korrupció ellen. Az ország egyre szegényebb, az egymillió munkahelyből mintegy 600 ezer külföldön van – mondta Gurmai Zita. Az elnök úgy fogalmazott: stadionépítés helyett tisztességes egészségpolitikára és kiszámítható gazdaságpolitikára van szükség.

Bod Tamásnak nincs vesztenivalója, hiszen nemcsak őt, hanem családját is folyamatosan rágalmazzák – fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy az országot a félelem igazgatja. Gurmai Zita úgy látja, a térség elszegényedett, Gyula pedig sereghajtóvá vált a megyében.  

– Az október 12-i választás azért fontos a választópolgároknak, mert ezt a diktatúrába hajazó maffiaállamot alulról kell lebontani – fejtette ki Bod Tamás. Az Együtt választókerületi elnöke úgy fogalmazott: a gyulai választópolgároknak joguk van ahhoz, hogy megfelelő módon tájékozódhassanak, ezért vitára hívja a gyulai polgármesterjelölteket. A politikus hozzátette: bárhol, bármikor és bármilyen fegyvernemben hajlandó lefolytatni a vitát.

– Legyen Gyula és az ország politikai szempontból nőbarát! – hangoztatta Bod Tamás. Mint kifejtette, sokkal több empatikus, nő intellektussal megáldott politikusra lenne szükség. A polgármesterjelölt a pártszövetség kampányával kapcsolatban elmondta: az elkövetkező három hétben Gyula forgalmas csomópontjain tájékoztatják majd a választópolgárokat 13+1 pontban összefoglalt programjukról.

– Orbán Viktor kormánya leértékelte a helyi közösségeket. Most jelzést adhatunk a kormánynak, hogy a helyi közösségeknek van akarata és van beleszólása a helyi politika irányításába, alakításába – hangsúlyozta Varga Zoltán.

        

Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)