Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bronzérmes lett a Gyulai Color az Erkel Kupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • C. L. • SPORT • 2013. szeptember 06. 16:00
Bronzérmes lett a Gyulai Color az Erkel Kupán
Tövisháti József: Jól szolgálta a bajnoki rajt előtti formába hozást a torna
Képünk egy korábbi mérkőzésen készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

37 esztendeje rendezik városunkban a bajnoki rajt előtt, a bajnoki felkészülés jegyében a négyes tornát NB II-es csapatok részvételével a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Három megyei és a VSTR Hungária BP együttese – a tornák mindenkori esélyese – érkezik városunkba, amelynek oszlopos tagja a gyulai származású Bordás Vilmos, aki megszerettette városunkat a fővárosiakkal. Bár az NB I/B osztályba igyekvő békésiek – légiósok segítségével – ezúttal elnyerték szoros küzdelemben az elsőknek járó szép serleget. A bronzmérkőzést a Gyulai Color nyerte a foghíjas mezőberényiek ellen. A torna legeredményesebb játékosa a békési szerb légiós, Risinc Boján lett, 56 pontjáért kapott díjat. A legjobb gyulai góldobó díját Baráth Zoltán érdemelte ki 37 pontjával. A győztes békésiek edzője, Balogh Vilmos különdíjat vehetett át.

Tövisháti József, a hazaiak trénerének véleménye: – Jól szolgálta a bajnoki rajt előtti formába hozást a torna, a felkerülést célzó békésieknek és a többi együttesnek egyaránt. Saját csapatunk is – közöttük fiataljaink – játéklehetőséget kaphattak arra, hogy a jobb ellenfelek gyorsabb és keményebb játékát is megtapasztalják.

Mérkőzéseredmények: Mezőberény KK–VSTR Hungária BP 51-93, Gyulai Color–Békési SZSK 73-113, III. helyért: Gyula–Mezőberény 77-55, I. helyért: Békési SZSK–VSTR Hungária BP 95-89 (27-19, 25-24, 27-22, 16-24).            

       

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)