Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szépülj és formálódj az Infinity Fit & Beauty Studióban!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. november 10. 17:45
Szépülj és formálódj az Infinity Fit & Beauty Studióban!
A diódalézeres szőrtelenítés és a Cooltech-kripolízis is elérhető Gyulán számos más szolgáltatás mellett

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Számos új szolgáltatással várja vendégeit az Infinity Fit & Beauty Studio, amely nemrégiben új helyre, a Damjanich utca 9/B szám alá költözött.

Duska Tímea tulajdonos elmondta: új szolgáltatásaik között szerepel az Elysion Pro diódalézeres szőrtelenítés, a Cooltech-kripolízis, a HIEMT elektromágneses izomstimuláció, a gépi nyirokmasszázs, a BodySpace infrás-vákuumos futópad, az LPG-arckezelés és az intimpad. Emellett továbbra is tartanak Power Plate személyi és csoportos edzéseket, és LPG Endermologie-testkezelés is kérhető a stúdióban.

Kiemelte: a professzionális Elysion Pro diódalézeres szőrtelenítő géppel fájdalommentesen, biztonságosan és tartósan szabadulhatunk meg a szőrszálaktól. Mivel a szőrtüszők váltakozva kerülnek aktív növekedési periódusba, a kezelést átlagosan hathetente érdemes megismételni
hat-tíz alkalommal – ismertette a szakember, aki azt is elárulta, hogy a férfiak körében is egyre népszerűbb a módszer.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Cooltech-zsírfagyasztás a zsírleszívás műtéti beavatkozást nem igénylő alternatívája. Egy-egy 70 perces kezeléssel akár az adott terület zsírsejtjeinek 30 százalékától megszabadulhatunk, ez a has esetében akár négycentis körfogatcsökkenést jelenthet. Duska Tímea kifejtette: a teljesen biztonságos eljárás során a hűtési folyamatot a vákuumtechnológiájával kombinálják. Mint megtudtuk, az elpusztított zsírsejtek természetes módon, a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

A HIEMT elektromágneses izomstimuláció nem csak az alakformálásban segít, a térdműtét vagy izomszakadás utáni rehabilitációban is hasznos lehet, és azoknak a nőknek is segítséget jelenthet, akiknek a várandósság alatt szétnyílt az egyenes hasizmuk. A stúdiótulajdonos elmondta: egy 30 perces kezelés során a készülék 35-40 ezer izom-összehúzódást generál, ami körülbelül 20 ezer felüléssel vagy guggolással egyenértékű.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Arról is beszélt, hogy a gépi nyirokmasszázs ödémás vagy visszérproblémák esetén kifejezetten ajánlott. A 30 perces, személyre szabott kezelések egyebek mellett segítenek kivezetni a szervezetből az ülőmunka vagy a nem megfelelő nyirokkeringés miatt felhalmozódott, pangó nyirokfolyadékot, illetve kiüríteni a feldolgozott méreganyagokat.

Duska Tímeától azt is megtudtuk, a BodySpace infrás-vákuumos futópad narancsbőr és kötőszöveti problémák esetén is hatásos. A fitneszgépben a vendégek egy deréktól lefelé zárt vákuumtérben mozognak, miközben infralámpák világítják meg a kritikusabb területeket. Az infrafény elősegíti az izzadást, és pozitívan hat a bőrre is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az LPG-technológiát Franciaországban fejlesztették ki, és kezdetben rehabilitációra használták. Az arckezelés során a sejteket arra ösztönzik, hogy kollagént, elasztint, hyaluront termeljenek. A megyében kizárólag a gyulai stúdióban elérhető kezelés kellemes wellnessélményt nyújt – fogalmazott az Infinity Fit & Beauty Studio vezetője.

Arra is kitért, hogy az LPG-testkezelés nemcsak hatékony segítséget nyújt a bőrfeszesítésében, hanem fájdalom nélkül formálja a testet, karcsúsít, és a narancsbőrt is eltünteti.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az intimpadról elmondta: az eszköz elektromágneses mező segítségével stimulálja a gát- és a medencefenék-izmot. Használatát az inkontinencia megelőzésére és megszüntetésére, a szülés utáni regenerációra, a záróizom működésének fokozására javasolják.

A Power Plate segít szálkás, tónusos izomzatot kialakítani. A gép platója három dimenzióban mozog, ezáltal rezgést bocsát ki, amely egy másodperc alatt 25–50 természetes izom-összehúzódást vált ki. Ezzel a módszerrel az izomrostok 98 százaléka aktiválható, így az eszközön végzett 30 perces edzés egy-másfél órás hagyományos edzésnek felel meg – ismertette a szakember.

Az Infinity Fit & Beauty Studio a 06-30/822-1624-es telefonszámon és a Infinity Fit & Beauty Studio Gyula Facebook-oldalon érhető el.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)