Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatékony fogyás az Infinity Power Plate-tel

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. július 08. 18:00
Hatékony fogyás az Infinity Power Plate-tel
Sorozatunk 2. részében a súlyfelesleggel foglalkozunk (videóval)

Gyorsabban fogyhatunk és Infinity Power Plate Mozgásstúdió segítségével, amely a Kossuth tér 14. szám alatt várja vendégeit. Az új jelentkezőknek az első edzés ingyenes, és az első bérlet most 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

balogh dorottya és egervári-duska tímea

Fotó: Gyulai Hírlap

Légy kitartó, étkezz helyesen és válaszd a Power Platet-et!

– A Power Plate elsősorban egy erő edzésforma, amely utóégető hatással rendelkezik és sok esetben hatékonyabb, mint a futás vagy a kerékpározás, tájékoztatta lapunkat Egervári-Duska Tímea üzletvezető. 

Sorozatunk második részében a kisgyermekes anyuka Balogh Dorottya osztja meg tapasztalatait a Power Plate edzésről, akinek a módszer segítségével 11 kilogrammtól sikerült megszabadulnia úgy, hogy a koronavírus-járvány miatt kb. egyhavi edzésmunkát nem tudott elvégezni. Az edzéseket februárban elkezdő édesanya távlati célja további 20 kilogramm súlyfelesleg leadása, és biztos benne, hogy a Power Plate-el és a megfelelő diétával sikerrel veszi az akadályt. Balogh Dorottya elmondta: mint a legtöbb édesanya, ő is időhiányban szenved, így a kezdeti 30 perces, intenzív edzésekkel is elérhetjük a kívánt eredmény. A későbbiekben az időtartamot 60 percre növelték, amely 40 perc fizikai részből és 20 perc nyújtásból áll. Hangsúlyozta: Külön motivációt jelent számára Egervári-Duska Tímea üzletvezető kedvessége, és a gyermekbarát hely is nagy segítséget jelent számára.

További információ: 06-30/440-17-28, Facebook: Infinity Power Plate Mozgásstúdió Gyula.

GYULAI HÍRLAP • 2020. július 08. 18:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)