Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatékony edzés 30 perc alatt, még nem késő elkezdeni!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2020. június 19. 18:00
Hatékony edzés 30 perc alatt, még nem késő elkezdeni!
Új helyen vár az Infinity Power Plate Mozgásstúdió (videóval)

Gyorsabban fogyhatunk és izmosodhatunk az Infinity Power Plate Mozgásstúdió segítségével, amely új helyre, a Kossuth tér 14. szám alá költözött. Az új jelentkezőknek az első edzés ingyenes, és az első bérlet most 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

– A Power Plate gép orvostechnikai minősítéssel rendelkező eszköz, amelynek a platója három dimenzióban mozog, ezáltal rezgést bocsát ki – mutatta be az egyedülálló szerkezetet Egervári-Duska Tímea üzletvezető. Hozzátette: a vibráció egy másodperc alatt 25–50 természetes izom-összehúzódást vált ki.

Hangsúlyozta: míg a hagyományos edzésekkel az izmaink 60-70 százalékát tudjuk megdolgoztatni, addig a Power Plate gépen végzett edzéssel az izomrostok 98 százaléka aktiválható, így egy 30 perces edzés az eszközön 1-1,5 óra hagyományos edzésnek felel meg.

Az üzletvezető kiemelte: a mozgásstúdióban képzett személyi edzők segítik a vendégeket abban, hogy elérjék a céljukat. Elmondta: A Power Plate-edzéseket 16 és 60 éves kor között bárkinek ajánlják, aki tenni szeretne az alakjáért, a közérzetéért és az egészségéért.

– Akik fogyni, feszesedni, formálódni szeretnének, ezzel a módszerrel a szokásosnál gyorsabban megtehetik – fejtette ki a tulajdonos, aki azoknak is ajánlja az edzésmódszert, akik izomerő-növekedésére vágynak. Emellett azoknak a hölgyeknek is érdemes felkeresniük a mozgásstúdiót, akik szülés után gyorsan és hatékonyan szeretnének regenerálódni, vagy narancsbőrrel küzdenek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Power Plate módszer ajánlott továbbá a flexibilitás javítására, a keringés serkentésére, a csontsűrűség-csökkenés visszafordítására, emellett javítható vele a mozgáskoordináció, és az anyagcsere fokozására is jó.

Egervári-Duska Tímea elmondta: edzéseikre bátran jelentkezhetnek azok is, akik kevés szabadidővel rendelkeznek, és azok is, akik nem szeretnek csoportosan tréningezni, vagy eddig nem kaptak megfelelő segítséget az edzéseken.

Kiemelte: jótékony hatásai miatt a gép használata sportolóknak is ajánlott, hiszen az edzésekkel tovább fejleszthetik kondícionális képességeiket, és az eszköz a sérülések utáni rehabilitációban is segítséget nyújthat.

További információ: 06-30/440-17-28, Facebook: Infinity Power Plate Mozgásstúdió Gyula.

GYULAI HÍRLAP • 2020. június 19. 18:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)