Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatékony torna kisbabával az Infinity Power Plate Mozgásstúdióban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. július 30. 18:00
Hatékony torna kisbabával az Infinity Power Plate Mozgásstúdióban
Sorozatunk 3. részében a szülés és a várandóság utáni tornával és rehabilitációval foglalkozunk (videóval)

Az Infinity Power Plate Mozgásstúdió a Kossuth tér 14. szám alatt várja vendégeit. Az új jelentkezőknek az első edzés ingyenes, és az első bérlet most 20% kedvezménnyel vásárolható meg.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Sorozatunk harmadik részében egy újabb kisgyemekes anyuka, Ruzsa-Kovács Enikő mesél az Infinity Power Plate edzés jótékony hatásairól. A gyakorlatok bemutatásában pici segítője is tevékeny részt vállalt.

Az anyuka, aki közel másfél hónapja váltott bérletet, elsősorban a terhesség alatt felszedett kilóktól szeretett volna megszabadulni. Mint mondta, azért esett a választása az Infinity Power Plate Mozgásstúdióra, mert itt a kisbabájával együtt, aránylag rövid idő alatt tudja a szükséges edzésmunkát elvégezni. Hozzátette: az üzletvezető, Egervári-Duska Tímea kedvessége és odafigyelése is motiválta a második bérlet kiváltásában.

Arról is mesélt, hogy szülés után szétnyílt a hasizma, ami a kismamáknál jellemző probléma. Kiemelte: az elmúlt időszakban az elvégzett edzésnek köszönhetően jelentősen javult a korábbi állapot. Fontos még megemlíteni a gép kismedencei és gátizomra gyakorolt jótékony hatását, mint megtudtuk, az eszköz segítségével jelentősen lerövidíthetjük a regenerálódás idejét.

További információ: 06-30/440-1728, Facebook: Infinity Power Plate Mozgásstúdió Gyula.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)