Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Átadták a Békés Megye Védelméért elismeréseket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. november 10. 10:06
Átadták a Békés Megye Védelméért elismeréseket
Antal László, Kovács Tamás és Garay Erzsébet vehetett át kitüntetést

Fotó: Békés Megyei Kormányhivatal 

Békés Megye Védelméért elismerést vehetett át Antal László dandártábornok, a Magyar Honvédség Parancsnokságának csoportfőnöke, Kovács Tamás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei igazgatója és Garay Erzsébet megyei kollegiális szakmai vezető háziorvos a Békés Megyei Területi Védelmi Bizottság szerdai ülésén.

Antal László a területi szintű védelmi igazgatásban, valamint a koronavírus-járvány kezelésében végzett áldozatkész munkája elismeréseként részesült a kitüntetésben.

Kovács Tamás a Békés megyét korábban érintő belvizek okozta károk felszámolása, valamint a koronavírus-járvány elleni védekezésben tanúsított hozzáállása és kiemelkedő tevékenysége elismeréseként kapta a kitüntetést.

Garay Erzsébet gyulai háziorvost a koronavírus-járvány idején a védekezésben és az oltakozás megszervezésében, koordinálásában végzett példaértékű tevékenységéért ismerték el a kitüntetéssel.

Az elismeréseket Takács Árpád főispán, a Békés Megyei Területi Védelmi Bizottság elnöke adta át – írta honlapján a Békés Megyei Kormányhivatal.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)