Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szállásadói fórumot rendeztek a gyulai városházán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. március 31. 19:35
Szállásadói fórumot rendeztek a gyulai városházán
Az adózási szabályok változásáról és a megújult turisztikai szolgáltatásokról is előadást tartottak

Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője

Fotó: Gyulai Hírlap/Rusznyák Csaba

Szállásadói fórumot rendezett a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft., közösen a fürdővárosi polgármesteri hivatallal és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságával, március 28-án a városháza dísztermében.

Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: a fórum fő célja, hogy a gyulai szálláshelyek üzemeltetői első kézből értesüljenek az őket is érintő adózási szabályváltozásokról, az aktualitásokról, valamint az újításokról. Hozzátette: bemutatják az általuk kínált új és megújult szolgáltatásokat is. Idén több újdonságot is bevezetnek, amelyek közül kiemelendő a Visit Gyula Card megújult informatikai háttere.

Görgényi Ernő polgármester

Fotó: Gyulai Hírlap/Rusznyák Csaba

A megjelenteket Görgényi Ernő polgármester köszöntötte. Mint fogalmazott, Gyula városában a turizmus az egyetlen olyan gazdasági szektor, amelyben valódi és tartalommal megtöltött együttműködés zajlik, már közel másfél évtizede, ennek az eredménye pedig a vendégforgalmon is látszik. Aláhúzta: a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft., helyi szervezőerőként, lassan tizenöt éve dolgozik a fürdővárosi szállásadókért, azok észrevételeit, véleményét és igényeit is figyelembe véve.

 Kovács Tamás, a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója

Fotó: Gyulai Hírlap/Rusznyák Csaba

A köszöntő után Kovács Tamás, a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója az adózás digitális fejlesztéseiről számolt be, Bárdos Diána ügyélkapcsolati referens az adózási szabályokról, Farkas Éva ellenőrzési igazgatóhelyettes pedig az adóellenőrzésről tartott előadást.

A folytatásban Komoróczki Aliz az új szolgáltatásokról beszélt a jelenlévőknek, Fekete Tamás, a Quilaq Solutions Kft. a gyulai infokommunikációs rendszerről és a Visit Gyula Cardról adott elő.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)