Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai pályán zárja a bajnokságot a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. május 25. 10:00
Hazai pályán zárja a bajnokságot a gyulai focicsapat
A Clean-Way Gyulai Termál FC együttese a Nagyszénás SE gárdáját fogadja május 28-án

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának utolsó fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Nagyszénás SE együttesét fogadja május 28-án. A fürdővárosi gárda a pontvadászat ezüstérmeseként búcsúzik el a 2021/2022-es szezontól és szurkolóitól.

hazai pályán zárja a bajnokságot a gyulai felnőttcsapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulaiak két idegenbeli forduló után játszanak újra az Id. Christián László Városi Sporttelepen. Sajben Gábor együttese már két fordulóval a zárás előtt bebiztosította felsőházi ezüstérmét, így a fiatal csapat már az előző fordulóban is tét nélkül lépett pályára.

Sajben Gábor vezetőedző a soros találkozóról elmondta, az idény végére kissé elfogyott a csapat, a két súlyos sérültön kívül, néhány játékos kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik, ők már a múlt héten sem tudtak játszani. A keret kieső tagjait valamelyest sikerült pótolni az ifjúsági csapat tagjaival, így biztosítva újabb játékperceket a fejlődésükhöz.

– Sajnos szombaton rangadót játszik az ificsapatunk, így nem számíthatok arra a hét játékosra, akik mostanában a felnőttcsapatnál is számításba jöttek. Bízom benne, hogy a sérültek közül számíthatok 1-2 játékos visszatérésére, hogy legalább létszámban meglegyünk. Mindenképpen szeretnénk magunk miatt és az idény alatt nekünk szorítók miatt egy hazai győzelemmel és jó játékkal zárni. Nem csak azért fogunk kimenni a pályára, hogy a megérdemelt ezüstérmünket átvegyük – tette hozzá.

Az ezüstérmes gyulai gárda május 28-án, szombaton 17 órakor kezdi meg találkozóját.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)