Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 455 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. június 13. 08:00
Országos határrendészeti összesítő: 455 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök június 12-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 455 határsértőt tartóztattak fel és 202 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 17 esetben összesen 148 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó, Katymár, Csikéria, Gara, Kiskunfélegyháza, Zsana, Balotaszállás, Hóduna és Kelebia közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 36 esetben, összesen 285 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Röszke, Üllés, Tiszasziget, Kübekháza, Ruzsa, Szatymaz, Mórahalom és Ásotthalom közigazgatási területén.

Budapesten 1 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök.

Pest megyében, Gyál területén a rendőrök összesen 21 illegális migránst fogtak el.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, indiai, török, tunéziai, koszovói, marokkói, pakisztáni, és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 3 esetben Bács-Kiskun, és 7 esetben, Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 202 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában 2 esetben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)