Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új, nőgyógyászati diagnosztikára alkalmas eszköz a Sybilla Egészségközpontban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. december 17. 16:00
Új, nőgyógyászati diagnosztikára alkalmas eszköz a Sybilla Egészségközpontban
Januártól két fiatal női nőgyógyásszal várják a pácienseket

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Új, nőgyógyászati diagnosztikára alkalmas, professzionális ultrahangeszközzel bővült a gyulai Sybilla Egészségközpont eszközparkja. A részletekről dr. Bánki Magdolna fül-orr-gégészt, audiológus szakorvost, a Sybilla Magánorvosi Rendelő és Hallókészülék Stúdió szakmai vezetőjét kérdeztük.

A szakember elmondta, pályázati forrásból alakították ki a jelenleg elérhető legmodernebb nőgyógyászati vizsgálót, melynek ultrahangegysége már megérkezett a rendelőbe.

Mint megtudtuk, az X-CUBE 90 ultrahang-diagnosztikai készülék az Alpinion Medical Systems nevű dél-koreai ultrahanggyártó cég legújabb fejlesztése, kizárólagos hazai forgalmazója pedig a NovelMedix Zrt.

A legkorszerűbb fejlesztéseket felvonultató berendezés négy, monokristályos technológiájú vizsgálófejjel rendelkezik, így alkalmas kiemelt radiológiai, kardiológiai, szülészet-nőgyógyászati, ortopédiai és urológiai vizsgálatokra is. A kezelőfelületet antibakteriális réteg borítja, ami a jelenlegi, pandémiás időszakban kiemelten fontos – ismertette dr. Bánki Magdolna.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Januártól két fiatal nőgyógyász, dr. Tóth Judit és dr. Andrásy Tímea rendelései lesznek elérhetők a Sybilla Egészségközpontban. A páciensek teljes körű ambuláns ellátása, szűrővizsgálatai mellett a terhesség izgalmas és szép időszakában kívánunk szakmailag magas szintű, empátiában kiemelkedő szakorvosi ellátást biztosítani – emelte ki, hozzátéve, hogy rendelőjükben valóban megvalósul a nők a nőkért gondolat.

A fül-orr-gégészet területén dr. Nagy Beáta, a pszichiátria területén dr. Rózsavölgyi Katalin, a foglalkozás-egészségügy területén pedig dr. Nádas Anna tart rendelést, de COVID-szűréseket is végeznek a Sybilla Egészségközpontban.

– Egy szintén dél-koreai, immunkromatográfiás módszeren alapuló készülékkel antigén- és antitestvizsgálatokat, valamint oltáshatékonyság-teszteket is tudunk magas biztonsággal végezni – hívta fel a figyelmet a szakmai vezető.

Hozzátette: hallókészülék-ellátásuk és hallással kapcsolatos vizsgálataik szintén folyamatosan elérhetőek.

A Sybilla Egészségközpont Gyulán a Béke sugárút 42. szám alatt érhető el. Bejelentkezni a 06-30/9841-422-es telefonszámon lehet.     

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

              

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)